Policija privela još jednog muškarca zbog iznuđivanja novca

NAKON 33-GODIŠNJAKA, PRIVEDEN I 25-GODIŠNJAK, ZA TREĆIM SE TRAGA
U nastavku kriminalističkog istraživanja, pulska je policija utvrdila sumnju da je 25-godišnjak, zajedno s 33-godišnjakom, počinio kazneno djelo iznuda. Sumnjiči ga se da je 16. veljače, u popodnevnim satima u prostorijama u Ulici Šaraja u Ližnjanu, fizički napao 30-godišnjaka, tražeći od njega nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičeni 25-godišnjak je 20. veljače u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a policija nastavlja poduzimati mjere u cilju pronalaska još jednog počinitelja.

Podsjetimo, pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 33-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo iznuda. Sumnjičilo ga se da je 16. veljače u popodnevnim satima, u prostorijama u Ulici Šaraja u Ližnjanu, zajedno s još tada dvojicom nepoznatih muškaraca fizički napao 30-godišnjaka, tražeći od njega nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičeni 33-godišnjak priveden je 18. veljače u večernjim satima u pritvorsku jedinicu PU istarske, a policija je nastavila poduzimati mjere u cilju pronalaska ostalih sudionika događaja.

(rex)

Facebook komentari