Poker Rudara i odlična večer medulinskog vratara

PRIPREMNA NOGOMETNA UTAKMICA: RUDAR – MEDULIN 1921 4:1
Nakon jučerašnje utakmice u Labinu dojam je da oba trenera smiju biti zadovoljna. Rudar je uvjerljivo slavio te promašio lijepi broj prigoda, ali Medulinci su se držali jedan period utakmice te obzirom na veliki broj promjena u kadru, Kolić ima zašto biti optimističan.

Do 20. minute Rudar je golovima Sanjina Grpca i Antonija Načinovića poveo 2:0, a nakon toga je Ivan Macan imao dvije matne situacije. Nije pogodio, točnije obranio mu je jučer sjajni Luka Šteko pa je u 31. Milivoj Simeunović smanjio na 2:1.

Nastavak je donio još dva gola Labinjana, zabili su Macan i Ivan Golić, a zanimljivo je da je i mladi vratar Šteko obranio čak dva jedanaesterca, oba Macanu, na 3:1 i na 4:1 rezultatu.

Rudar narednog petka u Labinu igra “generalku” protiv Opatije, a dan kasnije sudjeluje na memorijalnom turniru “Nedim Kovačević” u Rapcu dok se Medulinci sada spremaju za susret Superkupa Istre protiv Buja.


RUDAR – MEDULIN 1921 4:1 (2:1), Strijelci: 1:0 Grbac 8′, 2:0 Načinović 19′, 2:1 Simeunović 31′, 3:1 Macan 60′, 4:1 Golić 68′

RUDAR: Legac, Licul, Kurtić, Načinović, Golić, Moravac, Stojković, Bembić, Golja, Grbac, Macan.
Još su igrali: Savić, Čudić, Hasanbegović, Kozić, Stojić, Torić
Trener: Alen Jurić

MEDULIN 1921: Šteko, Jadreško, Pejčić, Škifić, Pliško, Babić, Živić, Brajković, Hrgota, Simeunović, Ruba.
Još su igrali: Ivanošić, Cepuš, Mesihović
Trener: Saša Kolić

(rex/nk rudar)

Facebook komentari