Počinje Ljeto na Fratarskom 2019.

PROGRAM ĆE SE ODRŽAVATI VIKENDOM U POPODNEVNIM SATIMA
Bogat zabavni program pod nazivom Ljeto na Fratarskom održat će se i ovog ljeta uz podršku Grada Pule. Program će se održavati vikendom u popodnevnim satima, počevši od ove subote, 20. srpnja u 21 sat koncertom Muha i Veco banda.  

Pula je nadaleko poznata kao grad koji voli i koji živi filmsku umjetnost pa će tako i ove godine posjetitelji Fratarskog otoka imati priliku uživati u programu Film na šugamanu u sklopu kojeg će biti prikazana tri filma od četvrtka 25. srpnja do subote 27. srpnja s početkom u 21,30, a prikazat će se filmovi Zaneseni, Tabaluga i Moje neobično ljeto s Tess.

U subotu 3. kolovoza održat će se Cirkus Cabaret u 19 sati, a istog dana u 21 sat će se održati koncert Speen banda. U nedjelju 4. kolovoza u 18 sati na programu je ekipno kulinarsko natjecanje u pripremanju roštilja GRILLijada. Istog dana u 21 sat održat će se i koncert grupe Tabani varanii.

2. Svjetsko prvenstvo Fratarskog u malom nogometu na rasporedu je u subotu 10. srpnja u popodnevnim satima, dok će večernji koncert održati Dady cool. Fratarsko ljeto završava plivačkim maratonom Fratarski - Bunarina čiji je start zakazan u nedjelju 11. kolovoza 2019. u 10,30.

Brod Odisej u dane programa vozit će po posebnom redu vožnje.

(Rex)

Facebook komentari