Počinje KreAktiv - glazbena radionica izrade filmske muzike i muzike atmosfere

PRIJAVE ZA RADIONICU OTVORENE SU DO 16. LIPNJA
Od 17. lipnja do 12. srpnja 2019. god. u prostorima Gradske radionice održat će se besplatna glazbena radionica namijenjena djeci i mladima. Polaznici radionice savladat će osnovne tehnike skladanja i aranžiranja muzičke podloge za film.

KreAktiv – radionica namijenjena je djeci i mladima koji se žele okušati u izazovu stvaranja muzičke podloge za film. Radionica će se održati od 17. lipnja do 12. srpnja 2019. Tijekom radionice polaznici će realizirati svoje glazbene ideje u individualnom i grupnom radu a nastale će uratke prezentirati završne večeri na Pitching forumu.

Uvodno predavanje počinje u ponedjeljak, 17. srpnja 2019. u 18 sati u Gradskoj radionici, Ljudevita Posavskog 10, Stoja, Pula. Broj mjesta ograničen je na 10 polaznika.

Prijava za radionicu otvorena je do 16. lipnja 2019.

Voditelji radionice su glazbeni pedagog i umjetnik Marko Jovanović i filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović.

Projekt se provodi u organizaciji Gradske radionice u partnerstvu sa Pulskom filmskom tvornicom a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture.
(Rex)

Facebook komentari