Plesni klub Infinity otplesao završnu godišnju produkciju

PLESAČICE I PLESAČI BARBARE ČALIĆ ODUŠEVILI !
Konac školske i vrtićke godine za pulske plesačice i plesače obično je doba završnih plesnih produkcija i prikaza cjelogodišnjeg uspješnog rada. Sinoć je tako Plesni klub Infinity Barbare Čalić svojim fanovima, roditeljima i obiteljima priredio nezaboravnu večer u Circolu, otplesavši svoje nagrađene i najbolje plesne produkcije. Završna je večer otpočela sjajnim dvostrukim trećim mjestima sa nedavno održanog Svjetskog prvenstva u Poreču, pa smo imali čast pogledati Mary Shaw i Aladdina.

Uslijedile su koreografije Escape i Under the Sea, Madonna mix te opet Madonna. Publika je ovacijama ispratila i 1.mjesto na državnom prvenstvo u Zagrebu Fairy Dance te drugo mjesto Endless Falls.

Dvije su Lare sjajno otplesale Broken, te treća na državnom prvenstvu Lara Rojnić solo Tears of an Angel.

Uslijedile su koreografije Hood Beats i Summer Dance vrtićke grupe Ane Risteski, te Lana Del Rey - Blue Jeans i Dark Paradise.

Plesnu godinu ovjenčanu i sa 7 nagrađenih koreografija na državnom prvenstvu, od kojih tri zlata, 1 srebro i tri bronce, Plesni je klub Infinity završio grandioznim Dollhouse - 1.mjestom na državnom prvenstvu.

Iskrene čestitke na sjajnoj plesnoj godini svim članovima Infinityja, voditeljici Barbari Čalić i Ani Risteski zaduženoj za rad s najmlađim djevojčicama. Neka im je dugo i slobodno toplo ljeto uz puno sunčanja i kupanja! Zaslužili su! Bravo!

(J. Vitasović)

Facebook komentari