Pirates grill-najkvalitetniji roštilj u gradu

ARUBA CLUB - ŠIJANSKA CESTA 1/D
Pirates Grill u Puli je najbolje mjesto za sve one koje žele uživati u mesnim delicijama izuzetne kvalitete s roštilja na drveni ugljen i to u obilnim porcijama po najpovoljnijoj cijeni u gradu.
Kako bi atmosfera bila još bolja, Pirates Grill donosi Vam svake subote, s početkom u 20 sati romantičan štih Skadarlije i čuvena Tri šešira. Uživajte uz ukusnu večeru jela s roštilja na drveni uglen i starogradske pjesme i romanse. Note harmonike, kontrabasa i violina učinit će vašu večer nezaboravnom. 
Osim privatnih druženja s obitelji, u Pirates grilu možete organizirati i svoje fešte  i domjenke za predstojeće blagdane za svoje firme.
Za posebnost jela u Pirates grillu zaslužan je renomirani kuhar Ljuba Stojanović, majstor roštilja i jedan od vodećih kuhara iz Beograda. Ljuba je vrhunski majstor gastronomije s iskustvom rada u restoranima Monte Karla, Italije i Njemačke i dugogodišnjim iskustvom kao šef kuhinje u beogradskim restoranima Skadarlijska Tri šešira ,Kalemegdanska terasa i Klub književnika. Danas je chef kultnog restorana u Zemunu Balkan ekspres.
Cijene za sve grill specijalitete su povoljne:10 komada ćevapčića s lepinjom možete okusiti po super povoljnoj cijeni od 34,00 kuna, cijena velike pljeskavice u lepinji je samo 39,00 kuna, a ako ste pravi gurmani možete probati i fenomenalnu pljeskavicu punjenu sirom s prilogom pekarskog krumpira i to za samo 49,00 kuna. U ponudi su i bogate mesne plate za dvoje već od 99,00 kuna!

Radno vrijeme Pirates grilla je: 
Ponedjeljak    -10,00 do 17,00
Utorak            -10,00 do 17,00
Srijeda            -10,00 do 17,00
Četvrtak         -10,00 do 17,00
Petak              -10,00 do 22,00
Subota            -17,00 do 24,00
Nedjelja          -zatvoreno

U Aruba Pirates Grill-u svatko može pronaći nešto za sebe! Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme pozivom na broj 091 497 6328.
Dođite i uvjerite se!
(REx)

Video vezan uz članak

Facebook komentari