Pet naslova u drugom filmskom tjednu lipnja u Kinu Valli

X-MEN, PREVARANTICE, TEEN SPIRIT, TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2 I LEPTIRI
U petak, 7. lipnja u pulskom Kinu Valli počinje igrati iščekivani hit X-MEN: Dark Phoenix 2D&3D (r. S. Kinberg) u kojemu se X-MEN-i suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem - Jean Gray. U borbi s novom silom, Jean oslobađa moći koje ne može kontrolirati i razumjeti, a time će povrijediti one koje najviše voli te uništiti sve veze koje drže X-MEN-e zajedno.
Simpatična komedija Prevarantice (r. C. Addison) s Anne Hathaway i Rebel Wilson u glavnim ulogama „remake“ je komedije iz 1988. godine "Dirty Rotten Scoundrels" u kojem se dvojica vrhunskih prevaranata natječu koji će bolje prevariti svoju žrtvu.

Intrigantna i moderna priča o Pepeljugi, s odličnom pop glazbom u pozadini -  Teen spirit (r. M. Minghella),  glazbena je drama koja govori o Violet, sramežljivoj tinejdžerici koja sanja pobjeći iz svog malog grada i slijediti svoju strast za pjevanjem. Uz pomoć mentora odlazi na lokalno natjecanje u pjevanju koje će testirati njezin integritet, talent i ambiciju.

Za vikend stiže nastavak popularnog animiranog blockbustera iz 2016., Tajni život ljubimaca 2 (r. C. Renaud) u kojemu se terijer Max suočava sa životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max se ponaša zaštitnički prema Liamu, a ponekad i previše.

10. i 12. lipnja bit će prikazana komedija s elementima drame Leptiri (r. T. Karaçelik). Suzi i njezina braća Cemal i Kenan gotovo uopće ne komuniciraju otkad su kao tinejdžeri odselili iz malog rodnog sela, a kontakt su izgubili i s ocem. Situaciju mijenja očev neočekivani telefonski poziv najstarijem Cemalu, sa zahtjevom da se svi troje odmah vrate u selo.

(REx)

Facebook komentari