Pere Banko i Serđo Valić u petak na pulskoj tržnici

BAKALAR I GLAZBA NA PULSKOJ TRŽNICI/PETAK, 18. RUJAN OD 9 DO 12 SATI
Direktor tvrtke Alden i jedan od najvrsnijih proizvođača bakalara Petar Banko u petak, 18. rujna od 9 do 12 sati na pulskoj gradskoj tržnici zajedno sa suradnicima nudit će Puljanima i Puljankama te svim gostima njihov najprepoznatljiviji proizvod -  bakalar, po iznimno povoljnim cijenama. No, to nije sve…

Svaki kupac koji bude kupovao pola kilograma i više bakalara na poklon dobiva majicu koja je posebno dizajnirana za ovu priliku s logom „Bomba baccala“. Naime, upravo je to naziv posljednje pjesme poznatog tandema Pere Banko – Serđo Valić koju je  istarska publika izvrsno prihvatila. Bit će to, nema sumnje, veseli petak na pulskoj tržnici jer će svi kupci moći uživati uz prigodni glazbeni program u kojem će nastupiti Serđo Valić i njegovi gosti. 

Nažalost, zbog epidemioloških mjera koje su na snazi zbog koronavirusa, degustacija bakalara neće biti moguća, no s obzirom da je ova delicija tvrtke Alden dobro poznata svima, kupci već unaprijed znaju kvalitetu ovog proizvoda. U svakom slučaju dobar razlog za posjet tržnici….

(rex)

Facebook komentari