Pažnja; parkiralište na Karolini od srijede popodne preuzima IRONMAN 70.3 Pula

POČINJE POSTAVLJANJE INFRASTRUKTURE ZA UTRKU IZDRŽLJIVOSTI
Oprezno u prometu; najveći se istarski grad - Pula, konkretno parkiralište Karolina; od danas polako priprema za prihvat stotina natjecatelja i njihove logistike, tijekom održavanja 3. međunarodne utrke izdržljivosti IRONMAN 70.3 Pula, koja će se u Puli i južnoj Istri održati u nedjelju 17. rujna.

Građani do ponedjeljka više neće moći parkirati svoja vozila ondje, budući da se Karolina priprema za prihvat logistike i infrastrukture za ovo veliko natjecanje. Također, dodajmo i informaciju da će se parkiralište na Verudeli također za građanstvo zatvoriti od sutra, četvrtka 14. rujna, budući je ondje sada već tradicionalno tranzitna zona za natjecatelje - mjesto za natjecateljske bicikle koje triatlonci "uzimaju" nakon izlaska iz vode na Ambreli.

Dakle; za potrebe međunarodne triatlon utrke izdržljivosti – IRONMAN 70.3 Pula, koja će se održati u nedjelju, 17. 9. 2017. godine, vrijediti će posebna prometna regulacija.    IRONMAN 70.3. je svjetski poznata međunarodna triatlon utrka izdržljivosti koja se sastoji od tri discipline:  

1. Plivački dio – Ambrela  Verudela, Pula 1,9 km  –  u trajanju  od 10:00 – 12:00 sati
 
2. Biciklistički dio  – Pula – Galižana – Vodnjan – Juršići – Svetvinčenat – Petehi – Šajini – Marčana – Loborika – Valtura – Šišan – Šikići – Pula – 90 km;  u trajanju  od 10:30 – 16:00 sati  
 
3. Trkački dio (Grad Pula - 21,1 km);  u trajanju od 12:30 – 19:00 sati.  
 
U svom je 3. izdanju utrka za pojedinačne prijave već treći put rasprodana, a u Puli se očekuje 1400 atletičara iz 50 zemalja svijeta, od kojih 8 sa hendikepom.

Oprezno i sretno u prometu; pazite na znakove i prometnu regulaciju!

(REX/ Manuel Angelini/ IRONMAN 70.3 Pula)
 
 

Facebook komentari