Ovog petka koncert dugoočekivanog Gibonnija

SAVRŠEN SPOJ SCENOGRAFIJE I AKUSTIKE
Festival Rocks&Stars @Cave Romane kao središte kulturno – zabavnih programa Medulinske rivijere, tijekom ljetnih mjeseci ugošćuje najbolja imena iz svijeta umjetnosti.

Rimski kamenolom se posebno ističe jer su iz njega iznjedrile jedne od najljepših zidina Europe, kao i sama Arena. Raskošna prirodna scenografija rimskog kamenoloma savršeno upotpunjuje vrhunske izvede te na poseban način povezuje umjetnike sa svojom publikom ostavljajući ju bez daha.

Nakon otvaranja Rocks&Stars festivala od strane 4 Tenora, na istoj pozornici nastupat će i Gibonni. Izniman pjesnik i izvođač s gotovo tri desetljeća karijere koji svakoj pjesmi daje autentičan pečat i potpis.

Zlatan Stipišić hrvatski je pjevač, glazbenik i skladatelj koji je kasnije uzeo nadimak Gibonni. Započeo je svoju karijeru 1980 – ih u bendu Osmi putnik, a nakon raspada grupe, pridružio se Divljim jagodama.

Izlaskom iz benda, započeo je svoju solo karijeru 1990 – ih s pjesmama koje su bile spoj rocka, popa i dalmatinskih narodnih pjesama koje su bile put prema velikom broju obožavatelja, kako u Hrvatskoj tako i van njenih granica.

Svoje skladateljske sposobnosti iskazao je pjesmom „Cesarica“ koju je napisao Oliveru Dragojeviću.

Poznat po svom humanitarnom djelovanju, Zlatan Stipišić je 2003. godine postao UNICEF – ov ambasador dobre volje. Često je aktivno uključen u mnoštvo humanitarnih koncerata i organizacija koje se bore protiv gladi i siromaštva.

Publiku u kamenolomu će oduševiti sa svojim legendarnim pjesmama, fenomenalnom kombinacijom popa i rocka.

Koncert će se održati 12.7. s početkom u 21 sat, a svoje ulaznice možete potražiti u sustavu eventim.

(REX)

Facebook komentari