Ove subote još jedno izdanje 10. Ekološkog sajma Opatija

SUBOTA, 8. LIPNJA, OD 8 DO 13 SATI, ISPRED TRŽNICE MRKAT U OPATIJI
Ove subote, 8. lipnja 2019. godine održat će se još jedno izdanje 10. Ekološkog sajma Opatija, u organizaciji Udruge Žmergo.

Lipanjsko izdanje Ekološkog sajma Opatija održat će se na već dobro poznatom starom mjestu – ispred tržnice Mrkat, u razdoblju od 8 do 13 sati. Na sajmu će se okupiti eko certificirani proizvođači koji će građanima Opatije, kao i svim zainteresiranim posjetiteljima, ponuditi svoje eko proizvode.

U sunčanom i toplom lipanjskom izdanju Sajma očekuje nas pregršt eko namirnica i proizvoda. Eko proizvođači na Mrkat stižu s prirodno uzgojenim proizvodima poput voća, povrća, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike i još mnogo drugih korisnih artikala.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane Opatijce i Opatijke, sve zaljubljenike u eko uzgoj i one koji će to tek postati da se pridruže sajmu te da opskrbe svoja kućanstva zdravim, ukusnim i korisnim domaćim proizvodima vrhunske kvalitete.

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda.

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.
(Rex)

Facebook komentari