Danas drugi dan 3. Festivala sladoleda u Fažani

NEDJELJA, 14. SRPANJ 2019.
Tijekom vikenda, 13. i 14. srpnja u Fažani se u organizaciji Turističke zajednice održava 3. Festival sladoleda. Ledene slastice na rivi predstavlja osam proizvođača i ugostitelja:  VR choco art, Slastičarnica Sydney,  Gelateria Leone, Brioni bar, Slastičarnica Lavanda, Adriatic cafe bar, Stara konoba i Konoba Navetta.

Posjetitelji mogu kušati  60-ak jedinstvenih okusa sladoleda, u kombinaciji s raznim voćem i preljevima, no osim uobičajenih kombinacija, tu će se naći i veganski, sladoledi bez laktoze. Za Festival su kreirani i neuobičajeni sladoledi, a većina ih je od prirodnih istarskih namirnica bez umjetnih boja i aditiva. Pored sladoleda, posjetitelji se mogu osvježiti uz ostale ledene slastice i napitke, shakeove raznih okusa, sorbetto, ice-caffe, a ne izostaje ni ponuda ledenih torta.

Sastavni su dio Festivala i mnogobrojni zabavni sadržaji za cijelu obitelj - dnevni i večernji program, radionice izrade sladoleda po starinski, animacija za djecu, koncerti, kazališne predstave, klaunovi  i plesni sadržaji.

Program za nedjelju, 14.7. (9,00 – 11,00 & 19,00 – 24,00 sati)

 

– Čarolija ledenih okusa: VR choco art, Sydney bar&slastičarna, Gelateria Leone, Brioni bar, Slastičarna Lavanda, Adriatic cafe bar, Stara konoba
– Ice Riva Kreativa/Ledena mirisna šuma – ledene radionice i vesele igre

Večernji zabavni program (20,00 sati, Mala ledena scena)

– Mali-veliki mikrofon: Lara Pliško, Tereza Mišan, Ana Mišan, Olivia Malbon,
Valentina Patrun
–  Plesne skupne: DND Fažana i Zajednice Talijana Fažana

Kazališna predstava: Muljatorići (20,45 sati)
Bubble oluja
Klaun Andrea

Zabavni program: Whisky train, Side effect (21,15 sati)

(REx/ Foto:TZO Fažana)

Facebook komentari