Otvorile se zelena tržnica i ribarnica - VIDEO

ZAKUPCI DOVOLJNO UDALJENI JEDNI OD DRUGIH, KUPCI ČEKAJU U REDU ZA ULAZAK
Zelena tržnica i ribarnica u Puli otvorile su se u četvrtak 9. travnja, uz radno vrijeme od 8 do 13 sati. U nedjelju na dan Uskrsa te na uskrsni ponedjeljak, za tržnicu će biti neradni dani.

Ponovan rad je moguć jer se izvršila reorganizacija prodajnih mjesta kako bi prodaja i kretanje zelenim tržnicama bili usklađeni prema naputcima Stožera civilne zaštite RH. Tako je svaki zakupac dobio po jedno prodajno mjesto koje je dovoljno udaljeno od drugog, a osiguran je i potreban prolaz za kupce. I ribarnice rade prema istom režimu - po privremenim i izvanrednim uvjetima raspodjele prodajnih mjesta.

Pozivaju se svi posjetitelji i zakupci da se nastave pridržavati svih propisanih i predloženih mjera te uputa Stožera civilne zaštite RH, odnosno da ne stvaraju gužve već da se kreću prema uputama zaštitara ili redara u sklopu tržnice, uvažavaju propisanu udaljenost od 2 metra između 2 kupca i koriste sredstva za dezinfekciju koja se nalaze u prostoru tržnice, a osobno da dolaze sa svojom zaštitnom maskicom i rukavicama.

 

Posted by Regional Express on Thursday, April 9, 2020

(Rex/Manuel Angelini)

Facebook komentari