„Otvori mi prozor u svijet“ - 20. dobrotvorni koncert Inner Wheel Kluba

DONACIJE IDU DNEVNOM CENTRU ZA REHABILITACIJU VERUDA
U Dnevnom centru za rehabilitaciju održala se konferencija za medije na kojoj je najavljen 20. dobrotvorni koncert pod nazivom „Otvori mi prozor u svijet“

Koncert učenika osnovne i srednje Glazbene škole I.M. Ronjgova održat će se u četvrtak, 6. lipnja u 20 sati u Domu hrvatskih branitelja. Učenici Glazbene škole svirat će u pratnji svojih profesora i uz zbor, a nastupit će nagrađeni učenici koji su postigli najbolje rezultate u toku školske godine.
Organizator koncerta je Inner Wheel Klub Pula u suradnji s Glazbenom školom. Cilj je prikupiti sredstva za Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda Pula, za nabavku posebnih instrumenata asistivne tehnologije, za rehabilitaciju djece s najtežim oblikom invaliditeta, a koja se provodi u Kabinetu za asistivnu tehnologiju u Dnevnom centru Veruda.

Konferenciji za medije nazočile su Gracijela Rogulj, bivša predsjednica IWK Pula u 2018./19. godini, Romana Vuksan Zuban, ravnateljica Glazbene škole I.M.R., Mariza Burić, predstavnica IWK Pula i Glazbene škole, Loretta Morosin – ravnateljica Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula i Ines Delzotto – voditeljica Kabineta za asistivnu tehnologiju. 
Svi su pozvani na sutrašnji koncert.
(REx/Foto: Manuel Angelini)

Facebook komentari