Otvoreno prvenstvo Hrvatske u atletici za osobe s invaliditetom

NASTUPILA MALA ALI MOĆNA EKIPA IZ MEDULINA
Na Otvorenom Međunarodnom prvenstvu osoba s invaliditetom koje je održano u Puli 28. ožujka na kojem je nastupalo 98 natjecatelja iz 8 Europskih država. Mala ali moćna ekipa članova AKOSI-Medulina postigla je odlične rezultate a nastupila u slijedećem sastavu: Aktualna Zlatna Paraolipijka i najbolja sportašica od 2000-2020g proglašena od strane Hrvatskog Paraolimpijskog Odbora, te trenutno jedina sportašica iz Istre koja će nastupiti na POI Tokyo 2021 Mikela Ristoski doskočila je u disciplini skok u dalja kategorija T 20 na daljinu 5.48m što je trenutno treći rezultat u svijetu uz svojeg trenera Daniala Temima koji je ponio titulu najuspješnijeg trenera po izboru Hpo-a za isto razdoblje 2000-2020 g,

Ramon Bajčinovci Kategorija F 37 u disciplini bacanja kugle osvojio je 3.mjesto i Brončanu medalju sa rezultatom novog Državnog rekorda 8.68 isto pod vodstvom trenera Daniala Temima. Ostali članovi kluba koje vodi trener Dragan Brajković nastupili su svi u dvije bacačke discipline: Miroslav Milošević kategorija F 54 u disciplini bacanja kugle osvaja 2. mjesto Srebrno odličje sa daljinom 6.38m i u disciplini bacanja diska 2.mjesto i Srebrno odličje sa daljinom 17.64. Po prvi puta nastupa i Melisa Adrović u kategoriji F 37 koja u kugli osvaja 3.mjesto sa daljinom 2.60 m i nastupa u disciplini bacanja koplja van konkurencije i postiže daljinu 7.14 m. 
'I možemo pohvaliti najmlađu sudionicu natjecanja 14 god Deniu Novosel koja je nastupila u konkurenciji seniorki u disciplini bacanja koplja 600 gr i osvaja 3.mjesto sa daljinom 6.50 m i njezin nastup van konkurencije u disciplini bacanja kugle 2kg sa daljinom 4.12 m', istaknuli su iz kluba AKOSI-Medulina.

(REX) 

Facebook komentari