Otvorene prijave za 8. Gitarijadu u Puli - VIDEO

NATJEČAJ JE OTVOREN DO 19. TRAVNJA 2019.
Osmu Gitarijadu, koja će se ove godine održati 2. svibnja, danas su u Rock Caffeu najavili Nataša Petrić Tasha ispred Hrvatske glazbene unije Pula i Mirko Mocko ispred Rock Caffea.

Kako je naglasila Nataša Petrić, natječaj za bendove otvoren je do 19. travnja 2019., a prijaviti se mogu isključivo demo bendovi s autorskim tekstom i glazbom iz bilo kojeg urbanog žanra osim narodnjaka i zabavnjaka. Uvjet za sudjelovanje bendova je i da do dana finala nemaju izdan službeni nosač zvuka, te da su iz Istarske ili Primorsko-goranske županije.

Prijave moraju sadržavati dvije demo snimke (ne nužno vrhunske kvalitete, dozvoljena je i snimka mobitelom), fotografiju i kontakt benda.
Prijave s naznakom 'Za Gitarijadu' mogu se dostaviti osobno u Rock Caffe na adresu Scalierova 8, u podružnicu Hrvatske glazbene unije na adresi Istarska 30 ili na e-mail hgu.pula@hgu.hr .

Nagrade za najbolje bit će plaketa Gitarijade, promidžba po lokalnim medijima te snimanje audio i video spota pobjedničkom bendu u studiju Partysan (audio) i NO production (video).

Finale Gitarijade održat će se 2. svibnja na Puntiželi, u sklopu nove manifestacije o kojoj je nešto više otkrio Mirko Mocko: „U sklopu obilježavanja Dana Grada Pule, od 1. do 4. svibnja na Puntiželi će se održati četverodnevna manifestacija 'Rock&Grill'. Naime, Rock Caffe je htio oživjeti tjedan u kojem se obilježava i praznik rada na način da ujedini glazbene i sportske aktivnosti, te će tako uz večernje koncerte poznatih hrvatskih bendova dnevna priča uključivati roštiljanje i natjecanje u sportskim aktivnostima poput povlačenja konopa, igranja odbojke i badmintona na velikoj poljani pored Hidrobaze.“
(REx/Sanja Tkalčec/Renata Šimić/Elvis Malagić)

Video vezan uz članak

Facebook komentari