Otvorena prva dječja igraonica i rođendaonica u Vodnjanu

ŽUTI KIŠOBRAN
Prošlog tjedna, 23. veljače Grad Vodnjan postao je bogatiji za još jednu ponudu kreativnog prostora za djecu. Naime u Trgovačkoj ulici br. 20, uredila se i otvorila dječja igraonica i rođendaonica, prostor za igru, zabavu i edukaciju pod nazivom Žuti kišobran.

Žuti kišobran je nastao kao rezultat 22 godine radnog iskustva, od čega 16 godina iskustva u organizacijama, osmišljavanju i provedbi raznih projekata. Zabaviti se na kreativan način, osmisliti zabavu za mališane (a i velike), poštovati individualnost svakoga, pomoći oko organizacije ako vam ponestane ideja ili nemate vremena, to su bile smjernice koje su vodile ka Žutom kišobranu.
Iva Šverko, vlasnica obrta Žuti kišobran istaknula je kako će sa svojim timom prvenstveno nastojati nuditi pouzdan, drugačiji i kreativan način pristupa svakom rođendanu, svakom projektu, svakom djetetu.

Pomno osmišljen i realiziran prostor rezultat je suradnje sa Ida Didactom, koja je vodeća hrvatska tvrtka za uvoz i distribuciju didaktičkih igračaka te opremanje vrtića, igraonica, škola, knjižnica, bolnica, ustanova za djecu s posebnim potrebama i ostalih odgojno-obrazovnih ustanova. Prilikom razmišljanja o opremanju prostora vodili smo brigu o tome da djeci treba mjesto gdje se mogu na siguran i kvalitetan način družiti, igrati, a pritom učiti i razvijati vlastitu kreativnost i individualnost. 

Što sve možete pronaći i otkriti u Žutom kišobranu?
Žuti kišobran namijenjen je djeci u dobi od 4 godine do 12, naravno svakom se djetetu pristupa na njemu svojstven I individualan način.
Ponuda se sastoji od:
- organiziranje rođendanske zabave za mališane, 
- dnevne igraonice za mališane
- osmišljavanje i organiziranje rođendanskih zabava u prostoru klijenata
- razne kreativne radionice.

(REX)

Facebook komentari