Otvoren adrenalinski Adventure Park Pula

Prošlog vikenda, na kraju pulske šetnice Lungo Mare iznad kupališta Mornar, otvoren je prvi adrenalinski Adventure Park u Puli. Na otvorenju u subotu okupilo se stotinjak uzvanika koji su mogli besplatno isprobati 30 elemenata na poligonu i veliki 80-metarski zip-line. Nakon nekoliko mjeseci iščekivanja i temeljitih priprema nova ponuda oduševila je posjetitelje, posebno djecu i mlade kojima je ovakva vrsta zabave nedostajala u Puli.

Prepreke na stazi razlikuju se po zahtjevnosti i visini, te su prikladne za djecu stariju od 4 godine i odrasle. A Ukoliko ste spremni na novi izazov, preporučujemo vam da posjetite  adrenalinski park i pokušate proći sve prepreke na stazi – nećete požaliti! Očekuje vas uzbudljiv dan među borovima i nezaboravno iskustvo za pojedince, obitelji ili grupe.Stručni i kvalificirani instruktori pomoći će vam pravilno stavite i podesite sigurnosnu opremu i objasniti vam kako koristiti sustav s dvostrukom osiguravajućom vezom (dva karabinera za maksimalnu sigurnost sudionika).

Adrenalinski park izradila je tvrtka Ekoing d.o.o., koja je specijalizirana za sve visinske radove. Njihovi zaposlenici imaju godine iskustva u gradnji adrenalinskih parkova i drugih elemenata u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Austriji i Njemačkoj. Park je izrađen prema sustavu AARP (Absolute Adventure Roping Poligon), potpuno novom projektu koji su osmislili i dizajnirali stručnjaci Ekoing tima. Staza je prilagođena svim uzrastima i različitim stupnjevima fizičke spremnosti.

Vlasnik tvrtke  EZEA Floris Milohanović, koja do sada uspješno posluje  kao agencija Zea Tours, pri otvorenju je također napomenuo kako su obavljeni svi sigurnosni testovi i provjere tako da se građani i turisti mogu penjati s povjerenjem, te naravno zahvalio Gradu Puli za izgradnju nogostupa i javne rasvjete koja je bila iznimno potrebna tom dijelu šetališta.

Važna napomena je da će radno vrijeme parka biti od 9 do 21 sat, te da će TIJEKOM SVIBNJA biti na snazi posebna promotivna akcija sa ulaznicama od 25 kn na sat.  Pozivamo sve zainteresirane da iskoriste predloženu akciju jer će puna cijena od 1. lipnja iznositi 70 kn z dnevnu kartu s zip lineom za djecu, 100 za odrasle. Vidimo se na Adventure Park Pula.  (P.P.)

Facebook komentari