OPTIKA CENTAR daruje BESPLATNU policu osiguranja naočala!

MODERNA TEHNOLOGIJA U SLUŽBI ZDRAVLJA VAŠIH OČIJU
Optika Centar smještena u neposrednoj blizini tržnice, u samom središtu Pule iz sezone u sezonu nudi širok izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočala najpoznatijih svjetskih brendova za svačiji ukus, oblik lica i stil, te kontaktne leće i sve potrebno za njihovu njegu i održavanje. 
Stručno osposobljeni djelatnici optike znat će odgovoriti na sve vaše upite o naočalama i boljem vidu, a uz pomoć najsuvremenije precizne tehnologije u svijetu precizne optike -  Zeiss-a, utvrdit će vaš točan vizualni profil. Optometrist optike Centar će uz pomoć Zeiss i.Profilera u manje od jedne minute visokom tehnološkom preciznošću analizirati vaše oči i utvrditi nedostatke vida, uklanjajući faktor ljudske pogreške prilikom mjerenja. Nakon što vam odredi dioptriju, Zeiss i.Terminal uređajem izmjeriti će vam sve vrijednosti potrebne za izradu preciznih klasičnih i individualnih naočalnih leća kao što su razmak i visina zjenica, patnoskopski kut, nagib glave, vertex udaljenosti te centar rotacije oka. Nekada su se te mjere uzimale i zacrtavale ručno na okvir, danas se pomoću i.Terminala takve mjere mogu uzimati točno u jednu desetinku milimetra. i.Terminal uređaj ima ugrađenu visoko kvalitetnu Carl Zeiss kameru i inteligentni Zeiss software kojim se jednim klikom mjere i spremaju podaci nosioca i parametri okvira na temelju čega se kalkuliraju potrebni podaci za izradu preciznih naočalnih leća.
Optika Centar je prva i jedina optika u Istri koja od nedavno nudi i osiguranje naočala kod najvećeg hrvatskog osiguravatelja Croatia osiguranja! Svim kupcima naočala u mjesecu travnju Optika Centar daruje besplatnu policu osiguranja naočala za prvu godinu!  Osiguranje se odnosi na dioptrijske i sunčane naočale s pripadajućim okvirima i ugrađenim staklima i lećama a uključuje popravak u slučaju oštećenja i nabavku novih naočala u slučaju uništenja ili nestanka naočala. U slučaju da vaša se vaša dioptrija promijeni ubrzo nakon što ste kupili nove naočale, dodatno možete i osigurati i troškove izrade novih dioptrijskih stakala uslijed nagle promjene dioptrije. 

Optika Centar
Flanatička 19, Pula
052/223-771
Pratite nas na Facebooku: www.facebook.com/optikacentar
Prepustite se stručnom osoblju optike Centar i odaberite najbolje za vaš vid.

Dobrodošli!
(REx)
 

Video vezan uz članak

Facebook komentari