Oprezno na Partizanskom putu, jutarnje su gužve neizbježne!

PAZITE NA ŠKOLARCE U PROMETU!
Zbog radova rekonstrukcije Vodnjanske ceste, čiji je investitor Hrvatske ceste d.o.o., od jučer, srijede, 11. listopada 2017. godine, kako je i više puta najavljivano iz Grada Pule, uvedena je privremena regulacija prometa , koja je već prvog jutra izazvala ogromne gužve tijekom jutarnjih odlazaka građana na posao.

Budući da je Vodnjanska cesta zatvorena za promet od "Bunara" do Paganora, a da su obilazni pravci Istarski ipsilon te Partizanski put - golema se količina vozila upravo slijeva Partizanskim putem kojim djeca Velog Vrha ujutro i odlaze na nastave u tamošnju Osnovnu školu - pa roditelji apeliraju na sporiju vožnju.  Obilazni pravac iz smjera Vodnjana prema Puli osiguran je lokalnom cestom na Partizanski put (prema Istarskim cestama d.o.o.) dok se izlaz na Vodnjansku cestu, iz smjera Partizanskog puta, odvija jednosmjerno lijevim odvojkom prije Industrijske zone Galižana. 

Teškim teretnim vozilima (12 tona) zabranjeno je prometovanje Partizanskim putem te se koriste naznačeni obilazni pravci.

Rok izvođenja radova je šest mjeseci koliko će na snazi biti privremena regulacija prometa.

Mole se građani za strpljenje i razumijevanje a svi vozači za opreznu i polaganu vožnju te pridržavanje privremene regulacije prometa!

(REX/ Manuel Angelini)

Facebook komentari