Olga Soshnikova predstavila BetterMe Hrvatska u Puli

EDUKATIVNA ONLINE FITNESS IGRA , PRIJAVITE SE I VI!
Više nemate izgovora i isprika da ne budete najbolja verzija sebe!

Sinoć je naime najavljen i predstavljen projekt koji uskoro započinje u Hrvatskoj;  riječ je o Better Me Hrvatska - edukativnoj online fitness igri o zdravom načinu života u obliku igre, gdje nitko ne gubi, a nagrade za najbolje sudionike su vrtoglave!  Upoznajte interaktivnu, motivacijsku, online sportsku igru za bolje mentalno i fizičko zdravlje s velikim novčanim nagradama!

Kako imati više energije, bolji san, bolju kondiciju, svjesniju prehranu i potpuno nov, zdraviji i kvalitetniji način života, kroz svoje je iskustvo predstavila Olga Soshnikova na Mornaru u Puli, na Valsalinama 31, u prostorima Bodybuilding kluba Mornar.

Olga Soshnikova poduzetna je, vrijedna i svestrana poslovna žena koja već nekoliko godina živi u Puli. U proteklih 4 mjeseca imala je priliku drastično promijeniti vlastiti život uz pomoć jednog nevjerojatnog iskustva, o kojom govori u svojem blogu Better Me. Svoje iskustvo želi podijeliti s drugima, posebice  ženama, a blog Better Me je mjesto za motivaciju i izazove, s kojima želi potaknuti svoje sljedbenike, u želji da krenu pomicati vlastite granice i da postignu sve o čemu su maštali. Istovremeno blog Better Me početna je točka za #BetterMeHrvatska, igru koja uskoro , koncem ožujka, počinje u Hrvatskoj.

Znate li da je u Hrvatskoj, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo, u 2014. g je bilo 56% populacije s problemama pretilosti?  A znate li da se ta brojka popela na 64% u 2016.g?

Generalni ciljevi Better Me bloga i igre #BetterMeHrvatska su zdravlje građana, formiranje zajednice zdravih i sretnih osoba, poboljšanje zdravstvenog i mentalnog stanja sudionika projekta, poticanje ljudi na borbu s pretilošću, lošim životnim navikama, smanjenje razine stresa, pozitivni utjecaj na psihološko stanje u obitelji, promocija i podrška lokalnih proizvođača namirnica, fitness centara i sportskih organizacija, promocija mediteranske prehrane i turizma u Istri.

“Bavimo se tuđim životama, pričama, tračevima, više provodimo vremena na kavi ili za mobitelom nego s vlastitom djecom. Bitno je kvalitetno provedeno vrijeme, kad smo stvarno prisutni, a ne vrijeme kad smo umorni, iznervirani ili razočarani. Zaboravili smo radost pokreta, sreću osjećaja vlastitog tijela, zaboravili smo kako voljeti sebe!” - rekla je na predstavljanju Olga Soshnikova, autorica bloga Better Me

Better Me Hrvatska nije “magična tableta” za skidanje kila. On je brisanje postavka, to je put u život u kojem nema povratka problemima, pretilosti i depresiji. Put na kojem ne krivite sebe za pojedeni komadić torte, nego zasluženo uživate u svakom zalogaju.

U pripremnoj fazi igra je okupila već nekoliko sudionica koje su se pridružile power šetnjama. Sve informacije o organiziranim šetnjama i o razvoju igre možete saznati na novoj web stranici www.bmwell.com

Najavljujemo prezentaciju u Rijeci 23.02. te u Zagrebu 09.03., otvaranje online prodaje ulaznica za sudjelovanje u igri za 20.02., a početak igre 20.03.

Pridužite nam se, uložite u bolje, uložite u sebe!

(REX/ Manuel Angelini)

Facebook komentari