Olga Soshnikova pokreće projekt Better Me Hrvatska - intervju !

DOĐITE NA PREDSTAVLJANJE PROJEKTA U VODNJANU, 24. 01. !
Olga Soshnikova poduzetna je, vrijedna i svestrana poslovna žena koja već nekoliko godina živi u Puli.  Nedavno je uz već postojeće dvije uspješne tvrtke, pokrenula i treću. A o njoj će za dva dana, u Omladinskom domu u Vodnjanu i biti riječi. No, krenimo redom; u razgovoru s Olgom, otkrit ćemo Vam sve u svoje vrijeme. Za sve one koji Olgu ne poznaju bliže, evo i njezine osobne karte:

Dobar dan i lijep pozdrav svim čitateljima Regionala! ! Moje ime je Olga Soshnikova, liječnica sam s adresom u Puli već osam godina.
Trenutno radim u tvrtki u vlasništvu supruga, Orcinus Orca d.o.o., koja uključuje ronilački centar Orca ( broj jedan u Istri po verziji Trip Advisor-a), i agenciju za Organizaciju vjenčanja za strance u Istri, Croatian Wedding. 
Obožavam Istru i Pulu, sretna sam da imam priliku živjeti i raditi ovdje.
U proteklih 4 mjeseca imala sam priliku drastično promijeniti vlastiti život uz pomoć jednog nevjerojatnog iskustva, o kojom govorim na mojem blogu  Better Me .
Ovo moje osobno iskustvo želim podijeliti  s drugima, i sigurna sam da ta informacija može pomoći mnogim ljudima, a posebice  ženama, da dožive iste vrtoglave pozitivne preokrete u životu i karijeri, kao što sam uspjela i ja.

Spomenula ste blog  Better Me Hrvatska, predstavite ukratko ideju!
Blog Better me je mjesto za motivaciju i za izazove, s kojima želim potaknuti svoje sljedbenike, u želji da krenu pomicati vlastite granice i da postignu sve o čemu su maštali. Istovremeno blog Better Me  početna je točka za veliki projekt #BetterMeHrvatska,  koji uskoro starta u Hrvatskoj i koji upravo sada pripremamo s mojim timom - nevjerojatnim ljudima, koji vjeruju u uspjeh projekta, jer su isprobali učinak istog na samima sebi.
O projektu još ne želimo otkriti previše, osim da je  #BetterMeHrvatska  edukativni on - line fitness projekt o zdravom nacinu života u obliku igre, gdje nitko ne gubi, a nagrade za najbolje sudionike su vrtoglave!


Što želite postići ovim projektom; i jeste li već dobila podršku našega grada i županije?
Generalni ciljevi  Better Me bloga i projekta #BetterMeHrvatska su:  zdravlje građana, formiranje zajednice zdravih i sretnih osoba, poboljšanje zdravstvenog i mentalnog stanja sudionika projekta, poticanje ljudi na borbu s pretilošću, lošim životnim navikama, smanjenje razine stresa, pozitivni utjecaj na psihološko stanje u obitelji, promocija i podrška lokalnih lokalnih proizvođača namirnica, fitness centara i sportskih organizacija, promocija mediteranske prehrane i turizma u Istri...
Nakon prezentacije projekta Gradu Pula i TZ IŽ, u  očekivanju smo odgovora i podrske projektu, i sigurni smo da će ove institucije prepoznati potencijal projekta.

Ovaj intervju i vodimo s ciljem pozivanja javnosti svih dobi i oba spola, da dođu u Omladinski dom u Vodnjan, 24. siječnja, gdje će se i upoznati sa detaljima, zar ne?
Da; za dva dana; u utorak 24. siječnja, pozivamo sve ljude koji su zainteresirani čuti i saznati više o ovom projektu, da dodu i dožive moje iskustvo!   Dobrodošli su svi u Omladinski dom u Vodnjanu, od 17 do 19 sati; , želim da saznaju što je moguće više o projektu #BetterMeHrvatskaMotivirat ću ih na pozitivne promjene u životu, uz napomenu, kako ćemo se zabaviti uz lijepo druženje i priču.  Dođite u Omladinski Dom u Vodnjan, adresa Istarska bb  ( odmah kraj malog kružnog toka).

Predavanje će se održati od 17 do 19 sati, a registracija dolaska je obavezna na http://www.subscribepage.com/BetterMe   ! Vidimo se u Vodnjanu!


( J. Vitasović )
 

Facebook komentari