Olakšajte si sezonu uz B-payment prihvat kartica

IDEALAN PARTNER U TURISTIČKOM SEKTORU
B-Payment je pouzdan i predan partner u upravljanju rješenjima bezgotovinskog plaćanja. Međunarodno iskustvo i dugogodišnji rad u prihvatu kartica omogućuje nam da u 4 ureda naših 50 kolege pružaju podršku za više od 10.000 klijenata u 10 zemalja regije. Mi vjerujemo da prihvat kartica nije izbor najboljih tehničkih rješenja i najsigurnijih načina plaćanja, nego da je naglasak na povjerenju i transparentnosti u kartičnom poslovanju.

Mi također vjerujemo u prihvatljivo, lako upravljivo i jednostavno kartično rješenje za sve, bez ikakvih skrivenih troškova i neugodnih iznenađenja. Naše rješenje u potpunosti je neovisno od banaka, nudimo uslugu bez ugovorne obveze i sa povoljnom naknadom za prihvat kartica sukladno Vašem poslovanju. Usluga je u potpunosti neovisna od domaćih banaka i  nije potrebno mijenjati Banku nego Vam sredstva namirujemo u najkraćem roku na Vaš postojeći račun u bilo kojoj domaćoj Banci. A osim toga, osigurana je lokalna tehnička i poslovna podrška na Vašem području.

Smatramo da smo Vaš idealan partner u turističkom sektoru s obzirom da možemo osim kune podržati plaćanje u više valuta (EUR/GPB/USD) na POS terminalu što će omogućiti Vama i Vašim gostima transparentniju naplatu. Ukoliko imate poslovanje na webu omogućujemo Vam brzu i jednostavnu integraciju rješenja kartičnog plaćanja uz najviše sigurnosne standarde, te bez troškova integracije, mjesečnog troška održavanja ili dodatnog troška po transakciji za obradu.

Naši POS terminali omogućuju podršku naplate i rezervacije smještaja, u ponudi imamo mobilne terminale sa uključenom SIM karticom,  WiFi terminale idealne za restorane. Svakom našem klijentu omogućen je pristup našem  web portalu preko kojeg u svakom trenutku može pratiti svoje promete na POS terminalu ili web shopu, te generirati izvještaje za analizu i usklađivanje.

Ističemo da smo u mogućnosti ponuditi i prihvat Union Pay kartica na POS terminalima što će omogućiti Vašim gostima iz azijskih zemalja veći stupanj komocije, te dodatnu potrošnju. Istraživanja pokazuju da potrošači koji koriste kartice potroše i do 3 puta više.

U tijeku je i specijalna pouda za restorane i hotela, pa Vas pozivamo da slobodno provjerite našu ponudu.
Slobodno nam se obratite za savjet ili zatražite informativnu ponudu na email adresu info@b-payment.hr

B-Payment d.o.o.
http://www.b-payment.hr | info@b-payment.hr | +385 42 562 728
https://www.fb.com/bpaymenthrvatska
(REx)

Facebook komentari