Odvajajte otpad i budite ekološki osvješteni!

REGIONAL EXPRESS I BY-PASS VAS NAGRAĐUJE !!!
Nedavno smo obilježili dan planete Zemlja, a By-Pass Čakovec , u suradnji s portalom Regionalni Express, daruje funkcionalni nosač za vreće za smeće koji će Vam olakšati odvajanje otpada u kućanstvu i tri LED žarulje kojima smanjujete potrošnju električne energije! 

….Uključite se u nagradnu igru na našoj Facebook stranici….

Tvrtka BY-PASS, sa sjedištem u Čakovcu, nastala je početkom devedesetih godina kao izvozno-uvozna tvrtka, koja je prva u Hrvatsku distribuirala Tungsram žarulje. Danas ponuda obuhvaća kompletnu ponudu svjetlosnih tijela poznatog proizvođača svjetske korporacije GE-TUNGSRAM, koje već punih 20 godina, kao zastupnici, uvoze i distribuiraju na čitavo hrvatsko tržište.
Kombiniranje kreativnosti, kvalitetnog dizajna i tehničkih karakteristika, odlika je tvrtke By-Pass pa tako surađuju s arhitektima, dizajnerima interijera, graditeljima i inženjerima, te direktno s investitorima i klijentima.
Isto tako, dugogodišnji su zastupnici i partneri za druge brendove poznate kvalitete kao što su Inesa, Sylvania, Duralamp, Elektro Alica, Greenergy, Leuchi, a godinama surađuju s raznim kompanijama na području Republike Hrvatske i ostalim tvrtkama iz Europe.

U nazad par godina tvrtka se orijentira na ekološki prihvatljiviju LED rasvjetu  te šire asortiman na artikle za odvajanje otpada  kao što su nosači za vreće za smeće , kante za smeće  i kante za biootpad.  2018. otvorena je i internet trgovina gdje možete pogledati asortiman proizvoda rasvjete i proizvoda za odvajanje otpada.

Facebook komentari