Održano međunarodno natjecanje IDPA

BOJE HRVATSKE BRANILA EKIPA RIJEČKOG KLUBA REFUL I NJIHOV TALIJANSKI OGRANAK
U nedjelju, 6. listopada 2019. održano je međunarodno natjecanje IDPA u Sassuolo, regija Emilia-Romagna, Italija, na kojem je nastupilo 90-ak strijelaca, a boje Hrvatske branila je ekipa Riječkoga kluba za praktično streljaštvo REFUL i njihov Talijanski ogranak, tj. bračni par strijelaca, Alberto Betatti i Chiara BACCHI, koji pucaju za klub REFUL i ponosno nose Hrvatsku zastavu na svome dresu. Članovi REFUL-a opet su postigli zavidne rezultate u svim kategorijama.

Danijel Krnjatić bio je prvi u ukupnom poretku, zauzeo 1. mjesto u kategoriji PCC /SS (puška pištoljskog kalibra) i 1. mjesto u diviziji. Alberto Betatti zauzeo je 1. mjesto u kategoriji CCP /SS, Radovan Stih 1. mjesto u kategoriji VETERAN i u kategoriji revolver BUG/NV, Igor Jezdižić zauzeo je 2. mjesto u kategoriji CDP /MM (pištolj kalibra .45), Dragan Vuković zauzeo je 2. mjesto u kategoriji SSP/SS (pištolj kalibra 9 mm) i kategoriji HIGH INTERNATIONAL.

REFUL-ovci nastavljaju s dobrim rezultatima na međunarodnim natjecanjima u gađanju pištoljem i puškom i ponosno predstavljaju Hrvatsku kao naciju izvrsnih sportaša.

(Rex)

Facebook komentari