Održana velika humanitarna akcija za Njuškice u Poreču

U ORGANIZACIJI UDRUGE ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA 'SOS ŠAPE'
Porečki volonteri i građani osnovali su Udrugu za zaštitu životinja ''SOS Šape'' kojoj je osnovni cilj promovirati Poreč kao Pet Friendly turističku destinaciju i kao sredinu u kojoj nema zanemarenih, zlostavljanih i napuštenih životinja, te u kojoj je ponašanje sa kućnim ljubimcima na javnim površinama uzorno. Udrugu su osnovali volonteri koji se već duže vrijeme bave spašavanjem životinja i koji su, u svom radu, osjetili potrebu da se međusobno povežu i djeluju zajednički.

Veliku uskršnju akciju porečki su volonteri imali u ponedjeljak 2. travnja na porečkom Trgu Slobode gdje su se okupili zainteresirani građani koji su htjeli podržati udrugu, donirati novac za nezbrinute životinje kako bi im se osigurala hrana i veterinarski troškovi, kupiti kolače i poslastice i još mnogo toga. Sav prikupljeni prihod uplaćen je za brigu za napuštene životinje.

Udrugu možete kontaktirati i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/sossape/, a uvijek možete i donirati na PBZ IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1, njuškice će vam sigurno biti zahvalne!
(Rex)

Facebook komentari