Održan Dan otvorenih vrata dječjih vrtića - VIDEO

DOGRADONAČELNICA ELENA PUH BELCI POSJETILA RIN-TIN-TIN
U organizaciji Grada Pule, Dječjeg vrtića Pula i DV-SI Rin Tin Tin u utorak 24. svibnja održan je Dan otvorenih vrata za sve roditelje kojima predstoji upis djece u dječji vrtić kako bi mogli vidjeti prostore vrtića, projekte koji se rade s djecom, upoznati odgojiteljice i stručne suradnike vrtića te upitati sve što ih zanima.
Roditeljima su svoja vrata otvorili slijedeći vrtići:
DV – SI Rin Tin Tin – Glavinićev uspon 4a
DV Veli Vrh, Padulj, Sponzina 17a
DV Veli Vrh, Brunjakova 3 (kod OŠ Veli Vrh)
DV Kaštanjer, Japodska 3
DV Monte Zaro, Park Monte Zaro bb
DV Latica, Krležina 41

„Bila nam je namjera svim roditeljima i budućim potencijalnim korisnicima ponuditi sve potrebne informacije o našim ustanovama predškolskog odgoja. Na taj načinih pobliže upoznajemo s programima i radom svakog pojedinog vrtića kako bi oni u konačnici donijeli najbolju odluku za smještaj svoga djeteta budući da uskoro započinju jedinstveni upisi. Grad Pula je, naime, za sve roditelje omogućio jedinstvene upise u dječje vrtiće što znači da oni svoje dijete mogu upisati u bilo koju predškolsku ustanovu na području grada Pule, bez obzira na osnivača“, pojasnila je zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Pula Mariza Kovačević i ravnateljica DV-SI Rin Tin Tin-a Tamara Brussich složile su se kako je ovo jedinstvena prilika za roditelje da sa svojom djecom razgledaju prostore vrtića koji ih zanima, upoznaju odgojitelje i stručne suradnike, saznaju koje programe nudi vrtić i sve što ih zanima.

Riječ je o prvoj inicijativi ovakvog tipa koju je organizirao Grad Pula te je u  planu da se Dani otvorenih vrata dječjih vrtića organiziraju i dogodine i postanu uobičajena aktivnost pred upise u vrtiće.
(Rex/foto: Marko Zubonja)

Video vezan uz članak

Facebook komentari