Održana izborna skupština Županijske organizacije HNS-a

NOVI STARI PREDSJEDNIK OSTAJE ZVONKO LIOVIĆ
Jučer je u Puli održana izborna skupština Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke – Liberalni demokrati. Nakon službenog potvrđivanja izbornih rezultata od strane izborne komisije, novoizabrano vodstvo županijske organizacije obratilo se prisutnim članicama i članovima istarskog HNS-a, simpatizerima i gostima, te se zahvalili na ukazanoj podršci i povjerenju.
 
U svome obraćanju prisutnima novi stari predsjednik Županijske organizacije HNS-a, mr.sc. Zvonko Liović, između ostaloga naglasio je uspješan rezultat koji je istarski HNS ostvario na zadnjim lokalnim izborima osvojivši osamnaest vijećničkih mjesta, poručujući: „HNS u Istri nedvojbeno predstavlja političku opciju koju građani prepoznaju kao glas razuma i rezultata. Istarski HNS je svojom čvrstom županijskom organizacijom, prisustvom i radom u predstavničkim tijelima lokalnih jedinica zajedno sa svojim koalicijskim partnerima postavio visoke standarde političkog djelovanja, a novoizabrano županijsko vodstvo je garant da će tako biti i u buduće. Uvjeren sam da će HNS i dalje biti kohezivni politički element, opcija koja nudi rješenje za potrebe svojih sugrađana kako bi u konačnici život i rad nas sviju u Istri bio još bolji, sadržajniji i ljepši“.

Enver Kasa, novoizabrani potpredsjednik HNS-a Županijske organizacije nije skrivao zadovoljstvo kontinuiranim rastom županijske organizacije, te je naglasio: „Istra je predvodnik u Hrvatskoj kada je u pitanju njegovanje temeljnih liberalnih vrijednosti. Individualizam, težnja za gospodarskim uspjehom, otvorenost, suživot, jasne su premise građana Istre. Spomenute vrijednosti nastaviti ćemo njegovati i promovirati i u narednom razdoblju političkog djelovanja HNS-a na našem poluotoku“.

Slavko Fornažar, drugi izabrani potpredsjednik HNS-ove županijske organizacije u Istri izrazio je težnju za zajedništvom u stranci, ali i u društvu, poručivši prisutnima: „Hrvatska narodna stranka ima za cilj ojačati građansku komponentu našeg društva, omogućiti bolje, naprednije i primjenjivije školstvo našoj djeci jer ono predstavlja temelj gospodarskog i kulturnog rasta našeg društva. Umjesto ideoloških sukoba, mi u HNS-u nastaviti ćemo i dalje našim građanima isporučivati mjerljivi rezultat“.

(REX)

Facebook komentari