Održana druga večer ASF, večeras Massimo, Prljavci i Grašo

DOĐITE NA VRIJEME NA KONCERT JER ZAPOČINJE TOČNO U 21 SAT
Nakon prve večeri festivala i vrhunskog britanskog glazbenog benda The Dire Straits Experiencea medulinsku pozornicu preuzele su domaće snage izvođača: Parni Valjak, Severina i Sakramenski.

Druga večer medulinskog Adria Summer Festivala prošla je u odličnoj atmosferi! Nije se manje ni očekivalo obzirom na imena izvođača koji su nastupili. Parni valjak i Severina su publiku doveli do ekstaze dok su izvodili svoje najveće uspješnice.
Parni Valjak je koncert otvorio s pjesmom „Ljubavna“ jednim od svojih najpoznatijih hitova na što je publika odgovorila s ushićenjem i pljeskom. Do kraja večeri vjerna publika je bila prateći vokal Akiju Rahimovskom čiji nam prepoznatljiv vokal već 44 godine donosi omiljene hitove. Čulo se i nekoliko pjesama sa novog albuma a publika nije razočarala poznavanjem istih. Koncert je nakon dva sata neprekidne svirke svoj kraj doživio uz hit „Sve još miriše na nju“. Pokazalo je to da je i nakon toliko godina Parni Valjak u odličnoj formi i da bend opravdano drži svoje mjesto na vrhu ljestvice izvođača u regiji.

Za dobru atmosferu na pauzi pobrinuo se Mario Petreković koji je na svoj duhovit način komunicirao s publikom i zadržao njihovu pažnju sve do dolaska idućeg izvođača, točnije izvođačice. Severina i njen prateći bend u trenu su nastavili tamo gdje je Parni Valjak stao, a publika je Severinu dočekala gromoglasnim pljeskom, i započela uz hit Brad Pitt najavivši publici s istom da je pred njima „dobra noć“. I uistinu, noć je bila ne dobra nego odlična! Severina se neumorno kretala po pozornici a interakcija s publikom je atmosferu učinila posebnom. Set lista izvedenih pjesama upotpunjena je pjesmom „Samo anđeli znaju“ a na koncertu je izvedeno više od 30 pjesama.

Druga glazbena večer privedena je kraju uz DJ Smile i domaći bend Sakramenski koji je napravio fantastičan uvod u ono što posjetitelje očekuje u subotu treće večeri festivala.

U subotu navečer na festivalsku pozornicu stižu omiljeni izvođači od Massima i Prljavog kazališta do Petra Graše. Ono što je važno za istaknuti je da će koncerti početi po najavljenom rasporedu jer posjetitelje očekuje više od 6 sati svirke uživo i nema mjesta kašnjenju!

(rex)

Facebook komentari