Održana bogata i tradicionalna manifestacija “Pulska noć”

OVOM MANIFESTACIJOM DOMAĆI SE OPRAŠTAJU OD LJETNE SEZONE
Sinoć je u Puli održana bogata i tradicionalna manifestacija Pulska noć - fešta kojom domaći obilježavaju konac kolovoza i glavne turističke sezone. Pulska noć održana je na šest lokacija duž užeg centra grada, a nastupilo je cijeli niz izvođača iz istarskih glazbenih krugova.

Puljani i gosti mogli su uživati na Giardinima uz slasne morske note gradelade, i u glazbi benda CherryBombza i High Levela, a pozornicu na gradskoj tržnici su zaposjesti blues i iskusni pulski glazbenici iz bendova Double Dose i PrimoTajo. Ljubitelji etno glazbe svoju su zadovoljštinu pronašli na Danteovom trgu gdje su nastupali Serđo Valić te Irena i Mauro Giorgi.

Trgom svetog Tome, odnosno Verudom pronijela se glazba Jazz Quarteta Laguna i Domino Banda, dok je Portarata bila rezervirana za nastupe pulskih doajena zabavne glazbe, grupu Anelidi i Vesnu Nežić-Ružić, a zaplesalo se i na pulskom Forumu gdje su nastupali nezaobilazni Gustafi i kvartet Febra koji su s prizvukom rockabillyja prisutne zabavljali uz pop, jazz, soul i blues ritmove.

U svrhu rasterećivanja gradskog centra i lakše prolaznosti posjetitelja „Pulske noći - ulicama našega grada“ građanima je na raspolaganju bila i mogućnost korištenja besplatnog javnog gradskog prijevoza svih gradskih linija u razdoblju od 20 sati nadalje.

(rex/foto Manuel Angelini)

Facebook komentari