Održan prvi termin Goalkeeper Camp Cotić Starčić

KAMP JE ODRŽAN U RAVNOJ GORI OD 10. DO 15. SRPNJA 2020.
Četvrti po redu golmanski kamp „Cotić-Starčić“ održao se ovih dana u Ravnoj Gori. Točnije, od 10. srpnja do jučer, 15. srpnja. Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić i ovog su puta imali 20 vratara podijeljenih u četiri grupe po pet s kojima su vratari radili gotovo nevjerojatnih osam sati dnevno (svaka grupa po dva dvosatna treninga).

Ovaj se termin može nazvati istarsko-riječki jer su u njemu sudjelovali vratari s ovog područja, iako ima ponekog predstavnika Istre i Kvarnera u onom drugom gdje će ipak biti glavnina vratara iz ostatka Hrvatske i Slovenije.

Napomenimo da su na ovom terminu bili sljedeći vratari: Patrik Laganis, Mauro Bucaj, Mateo Horvat, Gabrijel Blažević, Mateo Paulinić, Davide Tomičić, Borna Rupenović, Noel Adamović, Leo Brajković, David Tarčuki, Matteo Fabac, Lovro Pichler, Fabijan Kiš, Teo Milotić, Petar Glavić, Erik Ofak, Ajdin Sprečo, Jakov Ivinović, Leon Tesar i Petar Matijašić.

U posjeti mladim vratarima bili su Marijan Jantoljak i Milan Rukavina iz HNK Rijeka te Zdravko Logarušić, sadašnji izbornik reprezentacije Zimbabwea koji je radio u čak šest afričkih zemalja čiji je komentar na društvenim mrežama sve rekao ukratko – „Vrhunski rad, vrhunska organizacija. Najbolji golmanski kamp u Hrvatskoj.“

Naravno da je to veliki poticaj trenerskom dvojcu Aleksandru Starčiću i Aleksi Cotiću koji su ponovno s kampa kućama stigli, kako sami kažu, umorni, ali zadovoljni i ponosni na klince. Na klince i trenere pazio je dvojac bez kojeg ovaj kamp ne bi ni izbliza bio ovoliko kvalitetan.

Doktorica Vesna Janko Radovan prisutna je 24 sata te je velika sigurnost za sve sudionike, a kompletna organizacija je na zavidnoj razini zbog Romine Cotić koja pazi i na najmanje detalje. Od ovog puta je cjelokupni „staff“ kampa povećan za Teu Cotić koja je zadužena za slike i snimanje dijelova kampa. Prvi termin ljetnog kampa Cotić-Starčić je odrađen, a sada kratka pauza pa drugi koji započinje u utorak 21. srpnja i trajati će do nedjelje 26. srpnja.

(REX)

Facebook komentari