Odlični nastupi mladih pulskih karatista iz KK Pula

KARATE: 2. KOLO ŽUPANIJSKE LIGE U BORBAMA
U nedjelju, 12. svibnja 2019., u pulskoj sportskoj dvorani "Dom braće Ribar", u organizaciji Karate saveza Istarske županije i tehničkoj organizaciji Karate kluba Pula, održano je 2. kolo Županijske lige u borbama. Natjecatelji su se u formiranim kategorijama kroz oba kola, borili protiv svakog u svojoj kategoriji te na taj način sakupljali bodove. Konačan redoslijed u pojedinoj kategoriji formirao se nakon drugog kola i to zbrajanjem bodova svakog natjecatelja u oba kola lige.

Karate klub Pula osvojio je četiri zlatne medalje u mlađim uzrastima: Jegor, Altin, Elena i Nikolina; tri srebrne medalje u mlađim uzrastima: Anđelo, Mark, Ivan; jednu zlatnu medalju u starijim uzrastima - seniori: Goran Fazlović koji već drugu godinu drži prvo mjesto u toj kategoriji u Istarskoj županiji.

Po uspješnosti kluba, Karate klub Pula zauzeo je treće mjesto. Upravo na ovakvim događanjima može se vidjeti koliki je trud uložen na treninzima i u odgoju djece. Treneri Tomislav Šipura, Željko Kordoš i Matija Rojnić ulažu vrijeme i volju u djecu prema njihovom napretku.

(rex)

Facebook komentari