Odličan nastup KBK Planet sport iz Pule u Riminiju

SVJETSKI KUP U RIMINIJU
U talijanskom Riminiju od 16. do 18.lipnja 2017. godine održan je svjetski kup u kickboxingu „The Bestfighter“ na kojemu je nastupilo 230 klubova iz 40 europskih i prekomorskih zemalja sa 1133 natjecatelja i 1816 nastupa. Boje pulskog Planet Sporta branile su juniorke Ema Višković i Elizabeta Crnković te stariji kadeti Antonio Jurman i Marko Džin.

U disciplini point fight starijih kadeta Marko Džin osvojio je prvo mjesto u kategoriji +69 kg, dok je u juniorskoj konkurenciji u -74 kg osvojio srebrnu medalju. Antonio Jurman u point fightu starijih kadeta -57 kg izgubio je borbu za medalju te se plasirao na peto mjesto. U juniorskoj konkurenciji Elizabeta Crnković osvojila je brončanu medalju u kategoriji -70 kg,  dok Ema Višković u kategoriji -50 kg gubi u borbi za medalju i plasira se na peto mjesto, isto kao i u seniorskoj konkurenciji

U disciplini light contact starijih kadeta +69 kg Marko Džin osvaja prvo mjesto, Antonio Jurman u -57 kg osvojio je treće mjesto, a kod juniorki u kategoriji -70 kg Elizabeta Crnković osvaja zlato.

Trener Edi Višković s postignutim rezultatima na ovom svjetskom kupu sa tri zlata, jednim srebrom, jednom broncom i tri plasmana u prvih pet je zadovoljan tako da natjecatelji mogu mirni otići na kraći ljetni odmor prije nastavka priprema za Europsko prvenstvo u rujnu u Skoplju. (rex)

Facebook komentari