Odgođen koncertni happening Rock Caffe Orchestra

ROCK CAFFE ORCHESTRA – ODGOĐEN DO DALJNJEG
Nažalost, zbog epidemije koronavirusa, organizator je bio primoran odgoditi koncertni happening Rock Caffe Orchestra, koji se trebao održati u nedjelju, 3. svibnja 2020., godine na Hidrobazi na Puntiželi u organizaciji Rock Caffea Pula.

"Rock Caffe Orchestra jest manifestacija kojoj smo se jako veselili i već mjesecima smo intenzivno radili na pripremama i do zadnjeg trenutka smo se nadali da će se situacija s koronavirusom riješiti i da ćemo uspjeti napraviti spektakularno slavlje glazbenika i glazbe na Hidrobazi. Međutim – zdravlje je na prvom mjestu, tako da projekt Rock Caffe Orchestra odgađamo za neki drugi datum, čim se sredi situacija oko koronavirusa. Zato – pratite našu Facebook stranicu, jer čim bude moguće, objavljujemo novi datum za prijave kao i novi datum kad ćemo svi skupa naći i zasvirati rock'n'roll u velikom, moćnom orkestru." - rekao je u ime organizatora Mirko Mocko dodavši:

"Željeli bi izreći veliku zahvalu brojnim glazbenicima koji su se prijavili i upravo te prijave najbolji su nam znak da smo na pravom putu i da se još više potrudimo oko projekta Rock Caffe Orchestra, čim budemo imali novi datum da napokon možemo zasvirati rock'n'roll svi skupa! Sve što smo najavili i dalje vrijedi, prvo da se riješi situacija oko koronavirusa i onda ćemo svi skupa zajedno poručiti svijetu ono što najbolje znamo, da glazba ne poznaje granice, a i da je glazba univerzalni jezik koji svi razumiju. Čuvajte se, i u ovo vrijeme kad smo svi kući, uzmite instrumente u ruke, vježbajte, naučite nešto novo, pjevajte, snimajte se i vjerujemo da će vas glazba odvesti u pozitivnom smjeru. U tom raspoloženju ćemo se naći i u novom terminu, kad se bude održavao Rock Caffe Orchestra."

Pratite službenu Facebook stranici Rock Caffe Orchestra: https://www.facebook.com/rockcaffeorchestra/

(rex)

Facebook komentari