Od utorka se otvara dio tržnice u Poreču

RADNO VRIJEME TRŽNICE ĆE BITI OD 8 DO 14 SATI
Od utorka 07.04.2020. godine na Gradskoj tržnici Poreč se otvaraju pojedini poslovni prostori i stolovi kako na otvorenom tako i na zatvorenom dijelu. Prednje navedeno se ne odnosi na prostore koji zbog zabrane rada sukladno Odlukama Stožera nisu u mogućnosti vršiti djelatnost.

Kako bi se osiguralo provođenje mjera Stožera, a sve u svrhu prevencije širenja zaraze virusom COVID -19  ulaz u Gradsku tržnicu moguć je isključivo sa istočne strane, od strane Velikog gradskog parkirališta. Ulaz je kontroliran pri čemu je broj posjetitelja ograničen, a prilikom ulaska vrši se dezinfekcija.

Molimo sve posjetitelje da poštuju propisane mjere, odnosno oznake privremene regulacije i obavijesti na tržnom prostoru, a sve kako bi se rizici prenošenja zaraze sveli na minimum:

- Kretati se prema uputama zaštitara na ulazu ili u sklopu tržnice te prema obilježenoj privremenoj signalizaciji kretanja

- Držati propisanu udaljenost te voditi brigu o mjeri socijalnog distanciranja između ostalih posjetitelja i prodavača

- Koristiti sredstva za dezinfekciju koja se nalaze na ulazu i u samoj tržnici

Radno vrijeme tržnice je svaki dan od 8 do 14 sati, osim za Uskrs (12.04.) i Uskršnji ponedjeljak (13.04.) kada će tržnica biti zatvorena.

(rex)

Facebook komentari