Od oružja prema evanđelju

U PETAK 24.05. U 19 SATI I U SUBOTU 25.05. OD 19 SATI BITI ĆE POSEBNI GOST U HOTELU PULA. 
U svijetu koji je sve više povezan i isprepleten, još uvijek ima egzotičnih krajeva koji su nam relativno nepoznati. Indija je zasigurno jedan od takvih - velika, daleka i toliko drugačija! Svojom fascinantnom kulturom oduvijek privlači i izaziva ljude na Zapadu. Indija je svijet nevjerojatnih suprotnosti. Pored toga što je postala jedna od najbrže rastućih ekonomija, modernu Indiju još uvijek opterećuju društveni izazovi koje teško možemo i zamisliti.
Zato je privilegija imati gosta iz te zemlje, naročito ako se radi o osobi koja i sama ima dramatičnu životnu priču, i to nastalu u areni politike najmnogoljudnije demokracije svijeta.     

 Michael Jeffry Vijaya Kumar bivši je političar koji nije prezao ni pred kakvim surovim metodama da se dokopa visokog položaja u indijskoj saveznoj vladi. Na putu svog političkog uspona svojim je djelovanjem sijao mržnju, strah i smrt. Staza vlasti neumoljivo ga je uvlačila u krvavu političku arenu, te je Michael Babu, kako su ga prozvali, brzo postao jedan od onih kojeg su se svi najviše plašili. U četrnaest godina svoje političke karijere optužen je za mnoga ubojstva, pobune i teror. Zbog toga je često bio zatvaran, no čak je i iz samog zatvora sprovodio svoju okrutnu moć. 

Tko zna kako bi završio Michaelov život da nije jednom prilikom na neobičan način upoznao Božju ljubav u Isusu Kristu. Nakon što je 14 dugih godina bio omražen kriminalac i ubojica, Bog ga je čudesno izbavio iz vrtloga zla i nasilja. Danas sam za sebe voli reći da ima ruke koje su nekoć nosile bombe i oružje, a sada nose Bibliju i riječ pomirenja. O svom dramatičnom svjedočanstvu Michael je izdao i knjigu koja se prevodi na mnoge jezike. Često putuje svijetom da bi svojim svjedočanstvom mnoge potaknuo na put ljubavi u Isusu Kristu.   

 Michael Jeffry Vijaya Kumar dolazi nam iz grada Jammalamadugu, iz indijske države Andhra Pradesh

U petak, 24.05. u 19 sati i u subotu 25.05. od 19 sati biti će posebni gost u Hotelu Pula. 
Nemojte propustiti uzbudljivu priliku da iz prve ruke doživite duh Indije i čujete dramatično svjedočanstvo čovjeka koji je oružje i okrutnost zamijenio božjom ljubavlju. (PP)

https://www.gunstogospel.org
http://www.slijedisusa.com
Ulaz je slobodan.
Dobro došli

Facebook komentari