Od 1. rujna počinju dani Keraterma !

ZA VAŠ NOVI DOM
Od petka, 1.rujna 2017. tvrtka Keraterm priprema za vas velike popuste za uređenje vašeg novog doma!

Toga istoga dana, dakle 1. rujna u 20.00 će se sati održati „Dan Dizajna“;  namijenjen investitorima, projektantima i dizajnerima s gostima iznenađenja. Ulazak na događaj omogućen je isključivo predočenjem pozivnice. Tijekom te će večeri biti predstavljeni noviteti isključivo renomiranih proizvođača, a koktel dobrodošlice, catering i glazba upotpunit će atmosferu druženja.

Za tjedan dana, idući petak, 8. rujna te potom 15. rujna održat će se „Dani popusta“. Tijekom čitavog dana, od 7:00 do 20:00 sati;  novi i vjerni kupci i klijenti Keraterma imat će mogućnost preuređenja i obnove svojeg doma;  uz popuste na asortiman u visini od 15% pa do čak 80%!  Također, prigoda je to za održavanje predstavljanja proizvoda renomiranih proizvođača, uz napomenu - kako svakog Keratermovog kupca čeka prigodan poklon.

Dodajemo i informaciju kako će se u petak, 22. rujna održati „Dan Edukacije“ sa ciljem educiranja učenika strukovne i tehničke škole (arhitektonski tehničari, keramičari, vodoinstalateri i instalateri). Učenici, podijeljeni u dvije grupe, doći će do vrijednih informacija i to izravno od strane prezentatora proizvođača. Pri završetku edukacije biti će organizirani kviz uz prigodne poklone za sve učenike. Edukacija uključuje i osvježenje pićem i slatkim za sve sudionike.

Na koncu mjeseca rujna, posljednjega petka, 29. rujna; organizira se i „Dan obrtnika i poduzetnika“ sa početkom u 18 sati. Prezentacije proizvođača bit će upotpunjene prigodnim roštiljem, pićem i poklonima za sve uzvanike.

Keraterm vas očekuje u velikom broju na nezaobilazne Dane popusta, u kojima ćete moći preurediti vaš dom po izuzetno povoljnim cijenama.
Dobrodošli!

(REX)

Facebook komentari