Objavljen Prijedlog liste prvenstva za upis u dječje vrtiće

POGLEDAJTE REZULTATE NA WEB STRANICAMA GRADA I TRI PULSKA VRTIĆA
Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće objavilo je danas Prijedlog liste reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2019./2020. na području grada Pule, kao i Odluku o odbijanju prijava za upis u toj pedagoškoj godini. Prijedlog liste za vrtić i za jaslice donesen je radi bolje preglednosti prema bodovima i prema abecednom redu.

Ovi dokumenti objavljeni su na oglasnim pločama dječjih vrtića i na službenim web stranicama Grada Pule te službenim stranicama DV Pula, DV Mali svijet i DV-SI Rin Tin Tin Pula-Pola.

Prigovore na Prijedlog liste reda prvenstva roditelji odnosno staratelji mogu podnijeti u pismenom obliku unutar 5 dana od objave, zaključno s ponedjeljkom, 24. lipnja 2019. godine.

Prigovori se predaju u pisarnici Grada Pule, Stara tržnica 1, Pula, u uredovno radno vrijeme: ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 14.30 sati te srijedom od 11.30 do 15.30 sati ili na e-mail pisarnice: pisarnica@pula.hr.
Nakon isteka roka za prigovore i donošenje odluka po prigovorima, Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće utvrdit će konačnu Listu reda prvenstva upisa u dječji vrtić prema skupinama.

Uvid u navedene Odluke moguće je samo uz Internet šifru koju su roditelji zajedno sa uputom o korištenju dobili na Potvrdi za prijem dokumentacije. Na taj način osiguran je ograničen pristup koji ne ugrožava transparentnost, pravednost jedinstvenih upisa u Gradu Puli, a zbog podataka djece koje sadrži, štiti njihovu privatnost. Stranke u postupku, odnosno svi roditelji koji su dostavili dokumentaciju mogu tako imati uvid u Odluke i prateće liste i ako to smatraju potrebnim, dostaviti prigovor.

Upute za pristup rezultatima upisa putem web servisa:
Otvoriti web stranicu servisa http://evrtic.pula.hr/RezultatiUpisa.aspx
Poveznica za pristupanje web servisu dostupna je i na službenim stranicama http://www.pula.hr , www.dvpula.hr, http://www.dvmalisvijet.hr i www.rintintin.hr .
U polje „Šifra“ unijeti znakove ispisane na polju „Internet šifra“ koje se nalazi ispod rednog broja potvrde.
Nakon unosa znakova u polje „Šifra“ kliknuti na polje „Potvrdi“.
Potvrdom valjane zaporke, prikazat će se datoteke s rezultatima upisa.
(REx)

Facebook komentari