Novo u Puli, pozovite CroTaxi preko aplikacije

BROJ TELEFONA CRO TAXI: 091-6060604 / POZIV I PREKO APLIKACIJE
Novost u Puli što se tiče prijevoza putnika je CroTaxi, kompletan domaći proizvod, kojeg možete zvati i preko aplikacije ili na broj telefona 091-6060604.

Vozila Cro Taxija su udobna, sigurna, pouzdana uz povoljnu cijenu, a njihova flota se sastoji od 15-tak automobila, te je sastavljena od novih Opel Astra karavana, Opel Vivara i Renault Traffica koji omogućuje prijevoz većih grupa.  

Cro Taxi ima i mogućnost ponude poduzećima za dovoz i odvoz radnika na posao ili s posla, a svoj početak su najavili za danas, ponedjeljak, 1. lipanj 2020. i to na području Pule i okolice, a tijekom sezone planirana su proširenja na područje grada Rovinja i Poreč

Osim toga Cro Taxi nudi povlaštene cijene za djecu, umirovljenike, invalide i grupe, a svi njihovi zaposlenici su licencirani i obučeni za obavljanje taxi prijevoza, a trenutno su i uniformirani i zaštićeni za pružanje kvalitetne usluge u vrijeme COVID-a. Nakon svake završene vožnje vozila se dezinficiraju.

Napomenimo i to da CroTaxi uz svoju aplikaciju pruža klub lojalnosti putem serijskih kartica na temelju kojih se ostvaruju besplatne vožnje unutar grada Pule. Potrebno je samo skinuti (skenirati) kod s njihovog plakatića i Cro Taxi će vam biti uvijek pri ruci. 

Na kraju, nimalo nevažno, Cro Taxi je prostorno proširen i dostupan u svakom dijelu grada i u svakom trenutku. 

(REX/PP)

Facebook komentari