Novo pojačanje u redovima rukometaša Poreča

RADI SE O LUCIANU KRAJCARU (20), KOJI ĆE DO KRAJA PRVENSTVA IGRATI ZA SENJ
Nakon što je kao novi igrač Poreča predstavljen kružni napadač Antonio Ljubić uprava Poreča dogovorila je još jedno pojačanje. Naime, radi se o Lucianu Krajcaru rođenom 2001. godine. Ovaj mladi lijevi vanjski  dolazi iz Senja koji se natječe u 1. HRL Jug. Međutim, ono što je zanimljivo kod ovog dolaska jest činjenica da Krajcar u Poreč dolazi tek sezone 2021./2022. To je još jedan dokaz kako uprava Poreča razmišlja o dugoročnom boljitku za klub.

Krajcar će ljetni dio prvenstva odraditi u rodnom Senju, a potom se priključiti momčadi Poreča. “Prije svega želim zahvaliti cijeloj ekipi i stručnom stožeru rukometnog kluba Poreč zbog uvjeta koje su mi pružili u proteklih tjedan dana koje sam proveo s njima. Momčad me super prihvatila i bilo je zadovoljstvo to vrijeme provesti u njihovom društvu. Što se tiče rukometaša, rezultati i igra sve pokazuju, mjesta za napredak ima, ali mislim da Liga za prvaka, po kvaliteti, ne bi trebala biti upitna. Poreč je već godinama u vrhu hrvatskog rukometa i drago mi je da od ljeta i ja postajem dio te priče. Nadam se da će ostati kompletni i zdravi, te da će pod vodstvom trenera Ilije Lovrinovića ispuniti ciljeve kluba te sretni i zadovoljni završiti sezonu.” rekao je Lucian Krajcar

Treba napomenuti kako je uprava Poreča u posljednjim danim doživjela nekoliko promjena. Naime, na mjesto sportskog direktora vratilo se poznato ime, a riječ je o Aleksandru Beakoviću. Izvršni direktor kluba postao je Davor Jelić, a Eduard Džoni, sada već bivši sportski direktor, postaje dopredsjednik. Također, spomenimo kako je Tim Thoss odlučio završiti karijeru  i preuzeo funkciju team managera.

Poreč je oduvijek bio destinacija koja je privlačila zanimljiva imena hrvatskog rukometa, a trenutna uprava i potezi koje vuku pokazuju kako će klub u budućnosti samo napredovati.

(REX/IZVOR ISTRASPORT.HR/Foto: RK Poreč)

Facebook komentari