Novi singl kantautorice Jasmine Makote VIDEO

GLAZBENICA S AMERIČKOM I PULSKOM ADRESOM OBJAVILA SPOT ZA DRUGU AUTORSKU PJESMU "VENUS DE MILO"
"Venus de Milo" je drugi singl i video spot pjevačice Jasmine Makote, koja planira izdati svoj prvi autorski album ove godine. Pjesme su snimljene u SAD-u, u suradnji s producentima i glazbenicima iz Hrvatske i SAD-a.

"Bila sam nadahnuta od trenutka kada sam ju vidjela prvi put -- prekrasni kip Venus de Milo. Ona je za mene simbol ženstvenosti, mističnosti, i snage. Unatoč izgubljenim dijelovima sebe, zadržala je svoju cijelost i veliki utjecaj. Pjesma "Venus de Milo" je moja vrsta "rebel yell-a" i re-afirmacije sebe kao osobe koja nije samo preživjela teške godine, nego i postala jača zbog njih."

Autorica glazbe i stihova je Jasmina Makota, aranžer i producent Olja Dešić.
Spot je snimio Beyond Pines Films u ranu jesen, na nekoliko lokacija u Istri: Vrh Učke (Vojak), šuma Lungo Mare u Puli, i stari grad Labina. 

Jasminin je cilj promicati prirodu i ljepotu Hrvatske u SAD-u i diljem svijeta. Kao svestrana umjetnica s korijenima u R&B, etnu, i Jazz-u, također voli stvarati pjesme s elementima balkanskog melosa i elektronike. 
Uskoro će izdati i autorski EP elektronske glazbe, pod nazivom "Wicked Fire," za koji također potpisuje većinu produkcijskog rada. 

Možete slijediti njen rad putem Facebooka, Instagrama, njenog YouTube kanala, te web stranice.

(REX)

Video vezan uz članak

Facebook komentari