Novi ciklus filmova u kinu Valli

ASTERIX: TAJNA ČAROBNOG NAPITKA; COLETTE; SMRTONOSNI STROJEVI; TEŠKO JE POVJEROVATI
Animirani film, biografska drama, SF-avantura, dokumentarni film i posebno događanje u prvom tjednu prosinca u Kinu Valli jamče raznovrsni program koji će zadovoljiti svačije ukuse.

Najsimpatičniji stanovnici Galije, Asterix i Obelix, dolaze u novoj animiranoj avanturi u kojoj im Čudomix odluči pronaći nasljednika koji može sačuvati tajnu čarobnog napitka. Sinkroniziran na hrvatski Asterix: tajna čarobnog napitka (r. A. Astier, L. Clich) prikazati će su u 2D i 3D tehnici.
Zanimljiv film o progovaranju protiv rodnih predrasuda, Colette (r. W. Westmoreland) smješten u 17. stoljeću i s Keirom Knightley u glavnoj ulozi, drama je o spisateljici čije romane potpisuje njezin suprug, no koja po doživljenom uspjehu krene u borbu protiv društvene ograničenosti.
Za ljubitelje SF-a na rasporedu je akcijska avantura Smrtonosni strojevi (r. C. Rivers); prikaz civilizacijske prilagodbe i pobune protiv smrtonosnih strojeva koji gospodare gradovima, a za ljubitelje dokumentarnih filmova i suvremenim temama o ljudskim pravima na rasporedu je Teško je povjerovati (r. K. Stone) film koji donosi priču o organiziranim državnim zločinima prema osuđenim zatvorenicima savjesti radi prodaje njihovih organa.

Posebno događanje, u subotu 8. prosinca u 11 sati, glazbeno – vizualni je program pod nazivom "Pozitiva - Moje pjesme, moj film" u kojemu će Bruno Krajcar predstaviti novi album koji sadrži deset autorskih pjesama. Ulaz je slobodan.
(Rex)

Facebook komentari