Nova parkirališna mjesta u Grožnjanskoj ulici

VIJESTI IZ GRADA POREČA
Nastavljaju se brojna ulaganja u komunalnu infrastrukturu Poreča, ovog puta u naselju Vranići. Tu su počeli radovi na izgradnji parkirališta na ulazu u naselje, u Grožnjanskoj ulici koja će ovim zahvatom dobiti 19 novih parkirališnih mjesta.

U sklopu zahvata izgradit će se i nogostup ukupne dužine 25 metara. Također, nastavit će se izgradnja nogostupa u dužini od 60 metara od postojećeg izgrađenog nogostupa (skretanje za Humsku ulicu) do parkirališta koje se gradi u Grožnjanskoj.

Radove je izvodi poduzeće Cesta d.o.o. Pula u sklopu asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i putova u 2019. godini.

Grad Poreč nastavlja graditi više manjih parkirališta po gradskim i prigradskim naseljima, te kraj objekata s većim brojem korisnika – tako su od početka godine nova parkirališta kapaciteta od 5 od 15 mjesta dobila naselja Stancija Portun, naselje Bolnica u ulici Bernarda Parentina, Dalmatinska ulica u Gornjim Špadićima, a izgrađena su i kraj Obrtničkog doma i Veterinarske bolnice.

Grad Poreč nastavit će s gradnjom više manjih parkirališta po svim gradskim i prigradskim naseljima, kako bi se zadovoljile potrebe korisnika, a sačuvale se zelene oaze.

(REX)

Facebook komentari