Nola izdala novi singl “Ne traži od mene”

NA PJESMI IM SE PRIDRUŽIO I ELVIS STANIĆ
Ako itko zna koliko je dragocjeno imati onu posebnu osobu uz sebe to su Nolini Gabi i Marijan, a tu poruku prenose u dražesnom novom singlu "Ne traži od mene". 

Na pjesmi im se pridružio gitaristički virtuoz Elvis Stanić koji ne skriva zadovoljstvo ovom glazbenom suradnjom:

"Suradnja s Nolom me jako veseli, jer se u ovakvom dobrom okruženju - i glazbenom, i s ekipom - osjećam konačno "doma". Znam da mnogi misle da sam isključivo "Jazz Cat", jer to najviše radim, pa se to  i najviše vidi, ali ova pjesma je muzika iz koje sam došao, koju sam najveći dio vremena svirao, i uz koju sam stasao kao gitarist. Rock i blues su uvijek moj prvi izvor inspiracije!"

Za originalni i pomalo bajkoviti video spot zaslužni su Ira Tomić i John Kardum koji su inspirativnim kadrovima uspješno utjelovili suštinu pjesme:

"Bili gore ili dole u nekom trenutku života, sve je bolje ako je prava osoba uz tebe. Nema se tom aksiomu ništa dodati niti nametati pa tako ni nas dvoje nismo htjeli izmišljati toplu vodu i biti pretenciozni. Ali svako uho i svako oko svoje podražaje interpretira drukčije, pa je tako, nadamo se, drugim očima zanimljiva ova naša vizija koja nam je došla skoro u času. Penjimo se, spuštajmo se, budimo na zemlji, budimo u oblacima, budimo na pola puta, budimo na autoputu, nedorečeni, oblačni, preplanuli, pokisli ali zajedno."

(rex/foto: Ira Tomić i John Kardum) 

Video vezan uz članak

Facebook komentari