Neviđeno slavlje u Puli

REPKA JE UČINILA NEMOGUĆE, NEMA ONOG KOJI SINOĆ NIJE SLAVIO
Naša je repka sinoć učinila nemoguće, odvela je Hrvatsku po prvi puta u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Slavilo se diljem Hrvatske, a neviđeno slavlje odvijalo se i u najvećem istarskom gradu. Pula je sinoć bila tijesna za sve one koji su bili na ulicama... Forum je unatoč kiši koja je padala oko 20 sati, bio potpuno ispunjen, napetost je rasla iz minute u minutu, euforija je nakon mučnih produžetaka bila neviđena. Cijeli je centar grada bio ispunjen, sve je bilo 'kockasto', trubilo se, pjevalo, veselilo... Mnogi noćas nisu oka sklopili, neki zbog toga što su slavili, a drugi zbog buke onih koji su slavili. Ipak, sigurni smo da sloga u našoj zemlji nikad nije bila veća.

Pobjeda Hrvatske i ulazak u finale nije samo pobjeda u nogometu i najveća sreća igračima i izborniku. Pobjeda je to koja u ovoj zemlji znači mnogo više… Dokaz je da iako mnogo toga ne valja, da je ipak sve moguće i da se sve može promijeniti ako ima sloge, volje, srčanosti i upornosti. Upravo su tu nadu sinoć našim ljudima dali reprezentativci.

Pogledajte povijesnu foto galeriju slavlja iz Pule... Svaka riječ je suvišna... Cijelu foto galeriju potražite na našem Facebook profilu.
(Piše: Doris Floričić/Foto: Manuel Angelini)

Facebook komentari