Neno Belan i Fiumens sutra na Adventu Poreč

POREČ, 29. PROSINCA 2017.
Od sutra na Adventu Poreč kreće programski vrlo bogat novogodišnji vikend. Sve kreće u 18 sati dječjom predstavom „Pipi Duga Čarapić“  udruge Birikina – veselom interaktivnom pričom o djevojčici Pipi i njezinu društvu te avanturi s izgubljenom torbom u kojoj joj pomažu prijatelji Anika i Tomica te konj Alfonso. Tu je i učiteljica Strogić-Krofnić koja na kraju priče posvaja Pipi.
Večernji dio programa rezerviran je za jednog od najpopularnijih izvođača s hrvatske glazbene scene. Neno Belan sa svojim će Fiumensima od 20 sati još jednom ispuniti omiljeni Trg Matije Gupca u srcu starogradske jezgre, a u Poreč će ponovno donijeti zvukove nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su  “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, “Vino noći”, “Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, “Sunny day”…

Subota će na Adventu biti rezervirana za tradicionalnu Novogodišnju lutriju Društva invalida Poreč. Dobitne srećke, koje volonteri Društva vrijedno prodaju već neko vrijeme po cijelom gradu, bit će izvučene na javnom izvlačenju na Trgu Matije Gupca, s početkom u 19 sati. Za sve okupljene organiziran je i koncert Tu i tamo banda, kao i bogat fond nagrada u vrijednosti od preko 50.000,00 kuna. Istovremeno, u porečkom će kinu igrati dva velika filmska hita: Jumanji: Dobrodošli u džunglu i Najveći showman.
Sve je ovo samo dobro zagrijavanje za jedan od najboljih dočeka Nove godine u Hrvatskoj. Poreč se za brojne posjetitelje i ove godine potrudio ponuditi nezaboravan doživljaj, pa je na različitim lokacijama organizirano čak četiri dočeka – dječji u podne, doček na Trgu slobode s neponovljivim Parnim valjkom, paralelni doček uz DJ Stanka Bondžu na Trgu Matije Gupca, kao i repriza 1. siječnja uz Night Expressovce!

Podsjećamo, za sve posjetitelje će i tijekom blagdana na Adventu Poreč biti otvoreno besplatno klizalište, a osiguran je i besplatan parking na parkiralištu kod Osnovne škole Poreč. Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera, dok su suorganizatori TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Detalje i bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ; ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec .

(REX)

Facebook komentari