Nema kalkulacija protiv Rijeke

ISTRA 1961 : RIJEKA, 17. TRAVANJ U 20 SATI
Nogometaši Istre 1961 će u utorak, 17. travnja u 20 sati, na Drosini u sklopu 30. kola ugostiti momčad Rijeke. Nakon nekoliko uzastopnih poraza zeleno - žutih, i nekoliko pobjeda Rudeša, situacija za Puljane se potpuno pogoršala, pa u regionalnom derbiju nemaju što tražiti osim povoljnog rezultata.

Isto misli i trener Darko Raić Sudar koji je istaknuo da u ovoj utakmici nema kalkulacija, bez obzira što se igra protiv prvaka, koji se isto želi iskupiti na Istri 1961 nakon poraza od Rudeša.

- Koliko god njima trebaju bodovi, nama trebaju više, oni imaju i neke važne izostanke (Bradarić, Župarić, Puljić, Leovac...), ali i veću klupu tako da nam se ne treba veseliti oko toga - istaknuo je Raić Sudar, naglasivši da ako hoće do povoljnog ishoda, Istra 1961 mora smanjiti greške.

Što se momčadi Puljana tiče, upitnik stoji samo kod Ottochiana kojemu je upaljena tetiva, a što se golmana tiče, trener Istre 1961 ističe da je za njega Iveša prvi golman, a da je protiv Osijeka sam zatražio da ne igra jer se nije dobro osjećao.

- Zadnju utakmicu protiv Rijeke na Drosini smo dobili, iako moram priznati sa puno sreće, ali ne pobjeđuje uvijek bolji suparnik, pa tako očekujem i u utorak - rekao je trener Darko Raić Sudar.

Stoper Puljana Aleksandar Jovičić se nadovezao na Raić Sudara naglasivši da je HNL liga u kojoj svako može svakog pobijediti i zašto to ne bi ovog puta Puljani napravili Rijeci.

Što se najopasnijeg igrača Rijeke tiče, Jovičić je rekao:
- Heber je moj veliki prijatelj i baš smo se čuli prije dva dana, rekao mi je da se protiv Rudeša nisu stigli ni probuditi, a već je bilo 2:0, i poslije se teško bilo vaditi. Osim toga poručio mi je da ga samo ne udaram, hahaha.

Mogući sastav: Iveša, Matas, Jovičić (Zgrablić), Prce, Čuljak, Halilović, Jakić, Vojnović, Maksimović (Bady), Matei, Roce.

Ulaznice se na dan utakmice mogu kupiti od 12 sati pa sve do početka drugog poluvremena.

(rex)

Facebook komentari