Ne propustite večerašnji koncert Massima na Kaštelu

KONCERT POČINJE U 21 SAT
Massimo Savić renomirani je glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina.

“Glazba je titraj u zraku koji izaziva emocije”. To je definicija koju je Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umjetnost uopće, ali glazba posebno, budući da je to umjetnost koju ne možeš vidjeti, niti dotaknuti, a opet ju čovjek osjeća i cijelog ga prožima i obuzima.

Njegovu posvećenost i uvijek iznova težnju ka izvrsnosti prepoznaju i publika, ali i struka, koja mu je priznanje iskazala u više navrata dodjelom nagrade Porin.

Porin je Massimo osvojio tri puta u kategoriji “Najbolja vokalna suradnja”, dva puta u kategoriji “Pjesma godine”. Tijekom godina su nagrađeni i njegovi kolege koji su radili na albumima za snimku i aranžman, a pohvaliti se može i Porinom za najbolji kompilacijski album te  s dva Porina za “Najbolji album pop glazbe”.

Kroz svoju preko trideset i pet godina dugu karijeru, Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike. Njegove pjesme redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica, a njegovi albumi najprodavanija su izdanja.

Gitaru Massimo voli čak i više od mikrofona te i 40 godina nakon što je kupio svog prvog “Gibsona” u Rijeci, svakoga dana odvaja vrijeme za sviranje tog svog najdražeg instrumenta.

Uz veliki broj koncerata sa svojim bendom koje održava tijekom godine, zanimljivo je istaknuti da povremeno, još od 2010. godine i izdanja albuma “Massimo sings Sinatra” ovaj osebujni glazbenik dobiva brojne pozive i za nastupe na različitim jazz festivalima..

Jedan od Massimovih prepoznatljivih romantičnih koncerata će biti i ovaj na Kaštelu u Puli na kojem će publika moći uživati u 90 minuta čiste emocije uz popularne hitove pod zvijezdama!

Koncert će se održati 1. kolovoza sa početkom u 21:00 sati na tvrđavi Kaštel u Puli. 

ULAZNICE NABAVITE PREKO SUSTAVA EVENTIM.HR TE MOJEKARTE.HR A NA DAN KONCERTA NA ULAZU.

(rex)

Facebook komentari