Ne odustajte od potrage za Stipom Capanom

MLADIĆ JE NESTAO U RIJECI, U NOĆI S ČETVRTKA NA PETAK (30. NA 31. SIJEČANJ 2020.)
U petak, 31. siječnja PU primorsko-goranskoj prijavljen je nestanak 23-godišnjeg Stipe Capana iz mjesta Bužinija kod Novigrada, kojem se i dan danas gubi svaki trag. Navodno je zadnji viđen u Rijeci, u noći s četvrtka na petak oko 1 sat, kad je prvo prijateljicu otpratio doma te se potom uputio u svoj podstanarski stan u ulici Giordana Bruna 10, gdje boravi s cimerima. Nakon dolaska u stan, ponovno je izašao i od onda mu se gubi svaki trag.

Prije dva dana njegova prijateljica Lana Končarević objavila je na svojem facebook profilu dirljivu objavu s nadam da se neće prestati tragati za Stipetom. Objavu u cijelosti objavljujemo:

"Prolazi polako deveti dan od Stipinog nestanka... Ne mogu opisati osjećaj nemoći, brige i tuge sa strane nas prijatelja koji smo stotine kilometara daleko od mjesta njegovog nestanka i fizički ne možemo pomoći u potrazi. Nikakvih točnih informacija nema, nitko ništa ne javlja, sve se lagano stišava u medijima, kao da se zaboravlja. Ne znam što se događa u Rijeci, traži li ga samo policija ili se i prijatelji, poznanici i građani okupljaju svakog dana tražeći ga, ali ovim putem želim nešto poručiti svima vama koji ste u mogućnosti da ga NE PRESTANETE TRAŽITI. Potraga nije samo objaviti fotografiju, već i uključiti se u grupnu potragu ako imaš vremena, ponajviše ako Stipu osobno poznaješ, pa makar iz viđenja, iz riječkog kafića gdje ti je kuhao kavu, sa novigradskog Waikikija gdje ti je donosio ukusni koktel, ili pak iz dvorane gdje ste popili Laško zajedno... sasvim svejedno! Obratiti pažnju ne samo na Korzu, već i u parku dok šetaš psa, na riječkim plažama gdje bacaš kamenčiće u more, a onda to isto i u svakom drugom gradu diljem lijepe naše, jer Stipe može biti BILO GDJE! Stotine kilometara nas dijeli od Hrvatske i ako je ovo što sam ovdje napisala potaknulo bar JEDNU osobu da pomogne, bit ću na miru znajući da sam bar nešto napravila kako bi se Stipe što prije vratio svojoj obitelji i prijateljima. Hvala svima koji su odvojili minutu za pročitati ovo, a još više onima koji će nakon ovoga nešto i poduzeti kako bi pomogli. 

Molim vas, dijelite dalje informacije o Stipi ‼‼‼"

U trenutku nestanka 189 cm visok Stipe Capan, bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu i crne cipele. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

(rex)

Facebook komentari