Naturalissima: Priuštite svome tijelu prirodni tretman koji će pamtiti

EDUCIRAJTE SE I ISPROBAJTE PRIRODNE PROIZVODE OVOG VIKENDA NA JEDNOM MJESTU
U sklopu festivala ručnih izrada, maštovitosti i dizajna svoje mjesto među zidinama kreative i ručnih izvedbi proizvoda pronašao je i štand koji svojim proizvodima i inovativnosti od prvog trenutka otvaranja festivala okuplja posjetitelje u velikom broju.
 
Unazad nekoliko godina, prirodna kozmetika je izazvala veliki „boom“ i potražnju kod pripadnica ljepšeg spola budući da su se uvjerile u moć i  djelovanje prirodne kozmetike.
 
Naturalissima je poznata po svojim prirodnim proizvodima i uslugama, no ono što ih ističe  je konstantno usavršavanje i ulaganje u proizvode koji će riješiti brojne kožne probleme velikom broju ljudi.
Blanka Matković i njezin sjajan tim Naturalissima očekuju vas od petka do nedjelje na 15. Hand made festivalu koji se održava u Domu Hrvatskih branitelja.

Od ove godine svoju bogatu ponudu upotpunili su sa četiri nova proizvoda:

PAKUNG ZA SUHU DEVITALIZIRANU KOSU – Intenzivna regeneracija vlasišta i krajeve kose, oživljava suhu, devitaliziranu kosu, jača njen korijen i daje intenzivan sjaj. Ovaj pakung za kosu pruža trenutačni osjećaj svježine te poboljšava stanja vlasišta djelujući protiv svrbeža, osjećaja suhoće i zategnutosti kože vlasišta.

MAGNIFICENT EYES GEL -  Zahvaljujući bogatstvu antioksidanata i aktivnih tvari, ovaj roll – on gel za okoloočno područje djeluje na tamne krugove ispod očiju i podočnjake, a redovnom uporabom daje pomlađujući izgled.
 
MAGNIFICENT FACE  - HYDRATANT CREAM – Ova jedinstvena anti age krema hidratizirat će i nahraniti Vašu žednu kožu lica,  regenerirat će i onu najzahtjevniju senzibilnu kožu sklonu crvenilu kao i kod ožiljaka koji su posljedica akni.
 
MAGNIFICENT FACE SERUM – Moćni serum idealna je nadopuna Magnificent face kremi , a Vaša koža bit će Vam neizmjerno zahvalna na intenzivnoj hidrataciji i regeneraciji lica.

Na festivalu u Domu hrvatskih branitelja izložena je organska kozmetika Naturalissima, a svi proizvodi bit će sniženi kroz sva tri dana.

Ne propustite priliku nagraditi svoje tijelo prirodnim proizvodima.

(rex)

Facebook komentari